logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

همزمان با دهه فرخنده فجر انجام شد؛

گشایش نمایشگاه نقاشی « چهره نگاره های مهربان » در نیشابور

گشایش نمایشگاه نقاشی « چهره نگاره های مهربان » در نیشابور
همزمان با دهه فرخنده فجر نمایشگاه نقاشی « چهره نگاره های مهربان » آثار بانوی هنرمند نیشابوری «الهام برفرازی » در نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ وارشاد اسلامی نیشابور گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید رضا آتشی مسئول مجتمع های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور با اعلام مطلب فوق به خبرنگار عطارنیوز گفت: هنرمندان جوان و تحصیل کرده نیشابوری در رشته های هنری بخصوص نقاشی توانسته اند آثار ماندگاری را تا کنون از خود بر جا گذارند و در این رهگذر نمایشگاه نقاشی« چهره نگاره های مهربان » همزمان با دهه مبارک فجر در صدد است موضوعات آثار هنری را برای کشف رازهای معنوی به مخاطب ارائه کند.
وی افزود: نمایشگاه نقاشی « چهره نگاره های مهربان » آثار بانوی هنرمند نیشابوری « الهام برفرازی » است که در آن 50 اثر نقاشی در ابعاد 24*18 الی 50*40 سانتیمتر برپا شده است.
وی به تکنیک، سبک و موضوع این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه دارای تکنیک مداد رنگی و پاستل است که با سبک های رئالیسم است و موضوع آن چهره مردم شهر و روستا های نیشابور می باشد.
آتشی گفت: این سومین نمایشگاه انفرادی الهام برفرازی است که 13 سال است در زمینه هنر نقاشی فعالیت می کند و در پی ارائه آثار به مخاطب و نقد و بررسی آن است.
مسئول مجتمع های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور تصریح کرد: نمایشگاه نقاشی « چهره نگاره های مهربان » از 16 الی 21 بهمن 95 هر روز از ساعت 10 الی 12 صبح و 17 الی 19 بعد از ظهردر محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ وارشاد اسلامی نیشابور ویژه عموم علاقمندان دایر می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز ,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه