اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ولایتی: چین، روسیه و ایران متحد شوند

ولایتی: چین، روسیه و ایران متحد شوند
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت همکاری ایران، چین و روسیه در بالاترین سطح برای مبارزه با افراط‌گرایی و تروریسم تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس،‌  علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه بازدید و مذاکره با مسئولان مرکز مطالعات بین‌الملل شانگهای در جلسه بحث و بررسی پیرامون مسائل منطقه‌ای، تروریسم، عراق و سوریه شرکت کرد و پرسش‌های مطرح شده، پاسخ گفت. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
وی در این دیدار در پاسخ به سوالی درباره جایگاه روسیه در نظام بین‌الملل تصریح کرد: روسیه اکنون در حال بازیابی توان و توسعه نفوذ خود پس از فروپاشی شوروی است. 
 
ولایتی ادامه داد: برتری آشکار و برد سیاسی روسیه در تقابل با غرب در بحران اوکراین یک گام بلند در بازگرداندن اقتدار روسیه به عنوان یکی از قدرت‌های مهم جهان بود و این نشان داد که غرب نمی‌تواند بدون در نظر گرفتن مصالح امنیتی روسیه در نزدیکی مرزهای آن کشور زمینه‌های آشوب و تجزیه‌طلبی را ایجاد کند. 
 
وی در خصوص همکاری‌های سه‌جانبه ایران، چین و روسیه نیز خاطرنشان کرد: سه کشور ظرفیت توسعه همکاری را در بالاترین سطح دارند و در مبارزه با افراط‌گرایی و تروریسم در منطقه باید در بالاترین سطح ممکن با یکدیگر همکاری کنند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه