logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو فراکسیون اهل سنت:

دولت در کنار سپاه پای کار بیاید/ اقدامات سپاه زمینه ساز پیشرفت کشور است

دولت در کنار سپاه پای کار بیاید/ اقدامات سپاه زمینه ساز پیشرفت کشور است
عضوکمیسیون عمرانی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید در کنار سپاه پای کار بیاید تا در آینده ای نزدیک شاهد کاهش فاصله این استان با دیگر نقاط کشور باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیم یارمحمدی در گفت وگو با عصرهامون با بیان اینکه اقدامات قابل توجهی بعد از انقلاب برای آبادانی استان انجام شده و کسی نمی تواند این موضوع را انکار کند، اظهار کرد: همیشه در رابطه با اینکه مرز تهدید نیست و فرصت است صحبت کردم و پیگیر فرصت شدن مرزها بودم اما امروز با توجه به اقدامات سپاه و بهره برداری از پروژه های مختلف، متوجه شدم که سپاه برای مرزدارهای استان درحال تلاش است و باید این موضوع به صورت ویژه دیده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
وی با ابراز امیدواری افزود: اقدامات سپاه که با حضور شهید شوشتری آغاز و هم اکنون توسط دیگر فرماندهان درحال پیگری است، عامل پیشرفت و بسترساز آبادنی دوچندان این خطه از کشور می شود.
,
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت باید در کنار سپاه پای کار بیاید، گفت: پیش از این تصور می کردم فعالیت های سپاه موازی کاری با اقدامات دیگر نهاد های عمرانی است اما اکنون معتقدم سپاه در لایه های پایین درحال فعالیت است.
وی تصریح کرد: در 6ماه قبل در زمانی که درحال بستن بودجه بودیم دوستان سپاه درخواست کمک کردند و در بودجه افزایش بسیار خوبی را برای نیروی انتظامی و سپاه پاسداران درنظر گرفته شده است، در آن زمان خبرهایی برای اجرای پروژه های عمرانی و محرومیت زدایی شنیده بودم اما امروز پس از 6ماه این فعالیت های قابل توجه را می بینم ومطمئن شدم اقدامات سپاه موازی کاری با کار دستگاه های دولتی نیست.
,
,
وی ادامه داد: به مسئولان دولت توصیه می کنم با توجه به فعالیت سپاه در لایه های پایین جامعه، به کمک این نهاد آمده تا در آینده ای نزدیک شاهد کاهش فاصله این استان با دیگر نقاط کشور باشیم.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه