به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آفتاب ری؛ اشاعه دهندگان بی حجابی و بی عفتی در مملکت ما بدانند در صورت هر گونه مخالفت و بروز علنی مخالفت خود و جبهه گیری مغرضانه ی خود با برخورد صریح و دندان شکن و قاطع مسلمانان مدافع احکام اسلامی و حامیان حجاب و عفت روبرو خواهند شد. این جمله را در یکی از سایت های مذهبی خواندم در ادامه از فراخوان حضور افراد بی بند و بار در تاریخی معین خبر میداد اما چرایی این مسئله خود کتابی است که در این محدود مکان نمی توان ارائه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, آفتاب ری؛,در همین اندک کلام بسنده کنم که هر کسی در هر کجای دنیا در جایی که زندگی می کند باید با فرهنگ آن کشور وفق پیدا کند اما گویا در حال حاضر افرادی هستند که هدفشان هنجارشکنی و اشاعه بی بند و باری حالا چرا نمی دانم.
,به همین منظور به سراغ حجت الاسلام سالک رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی رفتیم تا برخورد مجلس شورای اسلامی را در خصوص این هنجار نابه هنجار جویا شویم.
,حجت الاسلام سالک، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه این مسئله را نباید بزرگ کرد گفت: ولی باید با واقعیتها روبرو شد این رسالت دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی و قضایی نظام مقدس جمهوری اسلامی است و رسالت مجلس اطلاع رسانی است برای اینکه مردم تسلیم افکار فیس بوک نشوند و در میدان صهیونیست بازی نکنند.
,وی با با اشاره به اینکه تسلیم افکار بیگانه شدن به مصلحت نظام نیست تصریح کرد: این را باید به شیوه های مختلف اطلاع رسانی کرد.
,رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه افزود: مجلس در کمیسیون فرهنگی قانون امر به معروف و نهی از منکر را در دستور کار دارد که انشاالله تا دو هفته دیگر آماده و برای صحن علنی اعلام می شود.
,وی ادامه داد: بهترین برنامه هایی که در آنجا ترتیب دیده ایم بحث منکراتی موضوع است که در راس قرار دادیم و یکی از آنها بحث بی بند وباری و بی حجابی هاست و دستگاه ها مکلفند وظایفی که به عهده شان هست بخصوص در موضوع قانون عفاف و حجاب انجام دهند.
,حجت الاسلام سالک در پایان خاطرنشان کرد: ما مشکل قانون نداریم مشکل ما اجرای مجریان است والا قوانین کامل و جامع هستند.
,مردم مراقب رسانه های معاند و هنجار شکن باشد
,حجت الاسلام وحید احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این خصوص گفت: مردم جامعه ما مردم معتقد به دینی هستند و اعتقادات دینی شان را از فیس بوک و امثال آن نگرفته اند که بخواهند از طریق اینها نادیده بگیرند.
,وی در ادامه گفت: ممکن است افراد نادری وجود داشته باشند که در این زمینه فیس بوک را پاسخ دهند اما به اعتقاد من اعتقادات جامعه ما در حدی است که اجازه خودنمایی برای این اتفاقات نخواهد داد.
,عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه انتظار مجلس از جامعه هم این است که مراقب رسانه های معاندی که به دنبال هنجار شکنی هستند و معتقدات مردم را هدف قرار دادند باشند.
,حجت الاسلام احمدی در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال برای هنجارشکنان قانون داریم و آن قانون می تواند پاسخ گو باشد دستگاه های مربوطه هم حتما به وظایفشان در موقع لزوم استفاده خواهند کرد.
]
ارسال دیدگاه