به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسلامشهرخبر،حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات پیش از خطبه های نماز جمعه در جمع مردم، نمازگزاران و راهپیمایان شهرستان اسلامشهر گفت: انقلاب اسلامی ایران رویدادی مخصوص به خود است و در دنیا نظیر ندارد. انقلاب اسلامی خصوصیت هایی دارد که فقط در انقلاب ما پیدا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , اسلامشهرخبر, ،حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات پیش از خطبه های نماز جمعه در جمع مردم، نمازگزاران و راهپیمایان شهرستان اسلامشهر گفت: انقلاب اسلامی ایران رویدادی مخصوص به خود است و در دنیا نظیر ندارد. انقلاب اسلامی خصوصیت هایی دارد که فقط در انقلاب ما پیدا می شود.,وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی از دل یاس و ناامیدی به دنیا آمد، خاطر نشان کرد: در شرایطی سیاسی آن زمان کسی فکر نمی کرد این انقلاب به ثمر برسد، امام راحل بزرگوار در شرایطی پرچم قیام را برافراشت که شرایط کشور محیا نبود.
,امام در این شرایط پرچم مبارزه بلند کرد و فریاد اسلام در خطر است سرداد
,وزیر اطلاعات ادامه داد:علما، روحانیون ، جامعه دانشگاهی کشور و بازاریان که از ارکان انقلاب های گذشته بودند و در گذشته در رویدادهایی چون ملی شدن صنعت نفت و انقلاب مشروطه نقش موثری داشتند، دلسرد شده بودند و آمادگی لازم را نداشتند.
,وی اضافه کرد: پیش بینی تحلیلگران سیاسی آن زمان این بود که مبارزه سیاسی موثر نیست در دنیا نیز شرایط برای مبارزه فراهم نبود،انگلیس، آمریکا و شوروی طرفدار شاه بودند. امام در این شرایط پرچم مبارزه بلند کرد و فریاد اسلام در خطر است سرداد.
,سخنران این مراسم تصریح کرد: به دعوت امام خمینی علما، روحانیون ،دانشجویان و بازاریان وارد صحنه شدند ، در عرصه جهانی نیز امام با جمله هایی نظیر " امریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از امریکا بدتر، شوروی از هر دو بدتر" و " رئیس جمهور آمریکا منفورترین افراد دنیاست پیش ملت ما" عقبه و پشتوانه شاه را از بین ببرد.
,وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) در دل ناامیدی ها امید آفرید، خاطر نشان کرد:امام بر این باور بود اگر مردم آگاه شوند جایی برای شاه و ساواک نخواهد ماند. ایشان معتقد بود هیچ سلاحی قدرت شهادت را ندارد، امام خمینی خون دیگری در رگ های مردم به جریان انداختند.
,دشمن می خواست انقلاب اسلامی را در "چهاردیواری ایران" محصور کند
,حجت الاسلام والمسلمین علوی تاکید کرد: امام خمینی در راهبرد مبارزاتی اش دست به اسلحه بردن نبود، ایشان اعتقادش بر این بود که ارتش متعلق به شاه نبود و به مردم تعلق داشت، بر این اساس در منطق امام جواب گلوله ،گل بود.
,وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی از همان روزی های پیروزی اش با توئطه استکباری و صف آرایی دشمنانش روبرو شد افزود: با این شرایط ذره ای ترس در دل رهبری و ملت ایران را نیافت.
,وزیر اطلاعات تصریح کرد: دشمنان انقلاب در ابتدا تلاش داشتند نظام را سرنگون کنند و سپس تلاش کردند که انقلاب اسلامی را در چهاردیواری ایران محصور کنند در حالی که انقلاب اسلامی فرسنگ ها مواضعش پیش رفته است و این دشمن است که عقب نشسته است.
,وی اظهار داشت: امروز انقلاب اسلامی ما علاوه بر اراده ملت در حوزه نظامی به دستاوردهای قابل توجهی رسیده است و غریو موشک های دوربرد جمهوری اسلامی لرزه بر اندام دشمنان انداخته است.
,حجت الاسلام والمسلمین علوی بیان کرد :پیروزی و صلابت انقلاب اسلامی به دلیل وحدت مردم در زیر پرچم ولایت و رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری است باید به هوش باشیم و بدانیم هر نغمه ای که میان مردم شکاف ایجاد کند و جامعه را دو قطبی کند دشمن آن را در حلقوم "ناآگاهان دوست نما" قرار داده است .
]
ارسال دیدگاه