رئیس مجمع بسیج کارمندان سیستان وبلوچستان؛
باید تفکر بسیج در ادارات نهادینه شود/ کارمند انقلابی باید مطالبه گر باشد
رئیس مجمع بسیج کارمندان استان گفت: یک کارمند بسیجی و انقلابی باید مطالبه گر باشد و بدون هیچ گونه ترسی از مسئولین جواب بخواهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، صبح امروز سه شنبه نشست مجمع عالی قشر بسیج کارمندان استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان,در این نشست محمد علی حمیدیان اظهار داشت: بسیج از زمان قبل از انقلاب در میادین حضور داشته و در حال خدمت رسانی بوده است.
,رئیس مجمع بسیج کارمندان استان ادامه داد: وجود مدیران لایق که بسیجی وار به مردم خدمت کنند در افزایش سلامت اداری نقش دارد.
,وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به مقوله اقتصاد مقاومتی، افزود: یکی از عمده مشکلات که ما در بحث اقتصاد مقاومتی با آن رو به رو هستیم عدم اعتقاد مدیران و مسئولین ما به اقتصاد مقاومتی است.
,رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب زاهدان با اشاره به آسیب های اولویت داره مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری، خاطر نشان کرد: اعتیاد از بزرگترین آسیب های اجتماعی است که امروزه در جامعه با آن رو به روهستیم به گونه ای که بخش عظیمی از طلاق ها و 70 درصد از سرقت ها به واسطه اعتیاد است.
,وی بیان کرد: یک کارمند بسیجی باید مطالبه گر باشد و بدون هیچ گونه ترسی از مسئولین جواب بخواهد.
,حمیدیان اذعان کرد: باید تفکر بسیجی در ادارات نهادینه شود به طوری که مسئولین به جای ریاست مدیریت کنند.
,وی در پایان تصریح کرد: بسیاری از جرایمی که درسایر استانهای مشاهده می شود در استان ما وجود ندارد اما متاسفانه احساس نا امنی در استان وجود دارد که این مورد هم باید با تلاش مسئولین و اجرای برنامه های مرتبت این لقب نا امنی از استان پاک شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه