اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کوهکن مطرح کرد :

طرح آشتی ملی مصرف انتخاباتی دارد / لیدرهای اصلاح‌طلبان به دنبال فضاسازی در انتخابات هستند

طرح آشتی ملی مصرف انتخاباتی دارد / لیدرهای اصلاح‌طلبان به دنبال فضاسازی در انتخابات هستند
عضو فراکسیون اصولگرایان ولایی مجلس شورای اسلامی طرح آشتی ملی را فرار روبه‌جلو خواند و گفت: این موضوعات درواقع یک شعارهایی است که به‌اصطلاح مصرف انتخاباتی دارد و برای فضاسازی در انتخابات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن کوهکن در گفتگو با فرهنگ نگار با اشاره به طرح موضوع آشتی ملی از سوی لیدرهای اصلاح‌طلبان، اظهار داشت: هرچند سالی یک‌بار و در چنین زمان‌هایی اصلاح‌طلبان این شعار را مطرح می‌کنند.

وی با نامفهوم بودن این خواسته‌های آن‌ها، افزود: معلوم هم نیست که خطاب آن‌ها چه کسی است و معلوم هم نیست که باید با چه کسی آشتی کنند و چه کسی قهر است، آن‌کسی که قهر کرده است به خاطر چه چیزی قهر کرده است؟

کوهکن بیان این موضوعات را در مقطع کنونی هدف‌دار عنوان کرد و گفت: این موضوعات درواقع یک شعارهایی است که به‌اصطلاح مصرف انتخاباتی دارد و برای فضاسازی در انتخابات است.

وی بابیان این‌که نباید این صحبت‌های اصلاح‌طلبان را جدی گرفت، تصریح کرد: نفس کلمه آشتی کلمه‌ای خوبی است اما زمانی که آشتی می‌خواهد صورت بگیرد آن چیزی که باعث قهر شده است و باعث شده است عده‌ای از انقلاب و نظام قهر کنند باید از بین برود.

کوهکن افزود: اگر عده‌ای با رفتار، گفتار و عدم موضع‌گیری در فتنه 88 موجب شده‌اند، ذهنیتی در نیروهای دلسوز کشور و انقلاب به وجود بیاید، باید آن را بازسازی کنند.

وی ادامه داد: هنوز در بین دوستان هستند کسانی که فتنه 88 را به‌عنوان یک اشتباه و یک مسئله‌ای خیلی ساده یاد می‌کنند.

 کوهکن خاطرنشان کرد: حتی در جلسات و محافل خصوصی افرادی از جریان اصلاح‌طلب مطرح با قاطعیت مطرح می‌کنند که تقلبی صورت نگرفته است، اما حاضر نمی‌شوند این حرف‌هایی که در خفا می‌زنند را رسانه‌ای کنند.

وی افزود: اصلاح‌طلبان با این مسئله ابزاری برخورد می‌کنند درحالی‌که این رفتار یک مشی نخ‌نما شده‌ای است که کاملاً واضح و آشکار است.

عضو فراکسیون اصولگرایان ولایی مجلس بابیان این‌که ما از این موضوع استقبال می‌کنیم، گفت: ما راضی هستیم چنین اتفاقی بیفتد و جبهه مقابل در مشی گفتاری و رفتاری خودش به‌اشتباه خود اعتراف کرده و صادقانه اعلام کند که اشتباه کردیم.

وی افزود: قطعاً و یقیناً کسی که اشتباهی کند و به‌اشتباه خودش اعتراف کند، بزرگ می‌شود و بهتر است این افرادی که در سال 88 با همراهی فتنه گران و یا با سکوت خود به‌نظام و اسلام ظلم کردند، به این اشتباه خود اعتراف کنند.

کوهکن تصریح کرد: عدم اعتراف آن‌ها به‌اشتباه خودشان دو تا سرمنشأ دارد یکی این‌که یا آن اشتباه را اشتباه نمی‌دانند و بر همان مواضع قبلی خود پافشاری می‌کنند که تکلیف روشن هست یا این‌که آن را اشتباه می‌دانند اما آن شهامت و صداقت را ندارند که در پیشگاه ملت عذرخواهی کنند که این هم عذر بدتر از گناه است.

وی به حادثه پلاسکو و فضاسازی علیه جریان مقابل از سوی اصلاح‌طلبان نیز اشاره کرد و ابراز داشت: درحالی‌که بعضی از اصلاح‌طلبان مدتی است که علیرغم این‌که سفارش می‌کنند سیاسی و جناحی برخورد نکنیم، اما با حادثه پلاسکو کاملاً سیاسی و جناحی برخورد کردند.

عضو فراکسیون اصولگرایان ولایی مجلس ادامه داد: اصلاح‌طلبان از این حادثه برای حمله به شهرداری تهران استفاده ابزاری کردند، به‌طوری‌که یک هماهنگی سریالی، نطقی و زنجیره‌ای نیز در آن دیده می‌شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ نگار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه