اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

روحانی: اولویت دولت خروج از رکود است

روحانی: اولویت دولت خروج از رکود است
رییس جمهوری با تاکید بر اهتمام دولت در اجرای سیاست های مقاومتی و تلاش برای رونق اقتصادی گفت: اولویت دولت در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال جاری، عملیاتی کردن برنامه های خروج از رکود و دستیابی به رونق اقتصادی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دولت، جلسه ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی امروز یکشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی و با حضور اعضای ستاد برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


رییس جمهوری در این جلسه با تاکید بر اهتمام دولت در اجرای سیاست های مقاومتی و تلاش برای رونق اقتصادی گفت: اولویت دولت در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال جاری، عملیاتی کردن برنامه های خروج از رکود و دستیابی به رونق اقتصادی است که باید توسط تمامی نهادها و دستگاه های مسوول مورد مداقه و اهتمام جدی قرار گیرد، به نحوی که در سال 1393 اقتصاد کشور رشد مثبت را تجربه کند.

در این جلسه نقش بازار سرمایه در تامین مالی برنامه های رونق اقتصادی و پیشنهادهای کارگروه تخصصی در این زمینه ،مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتشار اوراق مشارکت دولتی، انتشار اوراق خزانه برای پرداخت بدهی های دولت به پیمانکاران، واگذاری طرح های اشتغالی نیمه تمام به بخش خصوصی، فروش املاک مازاد بانکها و دستگاههای دولتی در بورس کالا و تقویت بورس های کالایی با استفاده از مکانیزم عرضه و تقاضا و ایجاد شفافیت در این امر، از جمله طرح هایی بود که در خصوص آنها بحث و تصمیم گیری شد.

اعضای ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی همچنین درباره تدوین نقشه راه جامع در مورد قیمت حامل های انرژی و واگذاری به بخش های تولیدی، تقویت معاملات سلف در بورس کالا، تنوع بخشیدن به ابزارها و نهادهای مالی برای تامین مالی بنگاه ها، بهره گیری از صندوق های زمین و ساختمان و صندوق های تامین مالی پروژه های تولیدی، طراحی اوراق بهادار با پشتوانه وام های رهنی و غیررهنی نیز بحث و درباره آن تصمیم گیری کردند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه