logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان :

آموزش و پرورش و خانواده دو شریک مهم در امر تربیت دانش آموزان می باشند / والدین کودکان باید به روش های درست برقراری ارتباط با آنان، آگاهی داشته باشند

آموزش و پرورش و خانواده دو شریک مهم در امر تربیت دانش آموزان می باشند / والدین کودکان باید به روش های درست برقراری ارتباط با آنان، آگاهی داشته باشند
مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان با اشاره به اینکه والدین باید به روش های درست و صحیح برقراری ارتباط با آنان، آگاهی داشته باشند، گفت: بی تردید، نهاد آموزش و پرورش و خانواده شریک مهم در امر تربیت دانش آموزان می باشند وهر چه میزان تعامل و هم افزایی در این دو نهاد بیشتر باشد شاهد وضعیت بهتر و مطلوب تری پیرامون مسائل تربیتی کودکان خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از قومس، سعید رضایی در همایش اولیاء مراکز پیش دبستانی(خانواده موفق) با اشاره به اهمیت و نقش بسیار مهم خانواده در تعلیم و تربیت کودکان اظهار کرد: خانواده‌ به عنوان اولین نهاد اجتماعی می تواند با تقویت روحیه معنوی،  فرزندان را به سمت آموزه‌های دینی  هدایت و راهنمایی کند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,

وی با بیان اینکه تربیت معنوی فرزندان در آینده ی آنان بسیار تاثیرگذار می باشد عنوان کرد: بی تردید این مهم وظیفه‌ای بسیار سنگین است و در صورتی انجام می پذیرد که والدین توجه زیادی به این مقوله داشته باشند.

,

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان با اشاره به اینکه دشمنان کشور، با ایجاد جنگ نرم همچنین ورود تهاجمات فرهنگی تلاش زیادی در گمراهی نسل جوان ما دارند گفت: بی شک فلسفه  تعلیم و تربیت کودکان، تنها به ایجاد امکانات و فضا برای آنان خلاصه نشده بلکه باید تمامی جوانب را در نظر گرفت.

,

رضایی با اشاره به این مهم که والدین کودکان  باید به روش های درست و صحیح برقراری ارتباط با آنان، آگاهی داشته باشند عنوان کرد:  بی تردید، نهاد  آموزش و پرورش و خانواده دو شریک مهم در امر تربیت دانش آموزان می باشند.

,

وی اضافه کرد: هر چه میزان تعامل و هم افزایی در این دو نهاد  بیشتر باشد شاهد وضعیت بهتر و مطلوب تری پیرامون مسائل تربیتی کودکان خواهیم بود.

,

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان در ادامه خانواده و مدرسه دو نهاد تاثیرگذار دانسته و گفت: بی شک، جهت دهی و تقویت باورهای اعتقادی کودکان ، راهی موثر و جدی برای مقابله با جنگ نرم دشم همچنین دورکردن آنها از آسیب های اجتماعی می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه