به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فراهان خبر؛ در روزهایی که کم آبی و خشکسالی دغدغه مسئولین و مردم بود، بارش نزولات آسمانی سبب خوشحالی همگان شد اما عدم پیش بینی مدیران در پیشگیری و بالابردن ایمنی و پیش بینی های لازم قبل از وقوع اتفاقات طبیعی، این شادی را در کام بسیاری تلخ کرده و مشکلات فراوانی را به وجود آورده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر,به دنبال بارش برف سنگین چند روز گذشته، علی رغم تلاش اکیپ های امدادی شبکه توزیع برق، امروز بعد از گذشت ۳ روز هنوز هم در تعدادی از روستاهای شهرستان فراهان، شاهد قطعی برق هستیم.
,

, با توجه به اقدامات انجام شده در حال حاضر، برق اغلب روستاهای فراهان وصل شده است اما خاموشی موردی در روستاها وجود دارد.
,یکی از روستاهای دچار خاموشی برق، روستای بورقان است که به دلیل شکستگی تیر های برق در مسیر شبکه برق رسانی، برق روستا از ۲۵ بهمن ماه تاکنون قطع بوده و با قطعی برق، شبکه آب روستا نیز دچار مشکل شده و تا جایی که آب روستا قطع است.
,اهالی این روستا، شبکه برق رسانی فرسوده را دلیل شکستگی تیرهای می دانند و از عدم اقدام به موقع شبکه توزیع برق در تعویض تیربرق های چوبی فرسوده گلایه مند هستند.
,

, از روز گذشته کندن گودال های نصب تیر برق های جدید آغاز شده است و اکیپ های امدادی مشغول نصب تیربرق های جدید و تعمیر شبکه برق فرسوده این روستا هستند.
,عبدالله بختیاری، رئیس اداره برق فراهان در گفتگو با خبرنگار فراهان خبر گفت: بالغ بر ۲۰ مورد قطعی برق در برخی از نقاط روستایی داریم، بعد از رفع نواقص شبکه برق خطوط اصلی، رفع قطعی های موردی در روستاها در دستور کار قرار می گیرد.
, فراهان خبر,وی افزود: تلاش اکیپ های امدادی برای رفع قطعی برق در روستاها ادامه دارد، شب گذشته تا پاسی از شب اکیپ های امدادی مشغول تعمیرات شبکه برق برخی از روستا بودند و در ساعات های پایانی شب گذشته، برق تعدادی از روستاها وصل شد.
,بختیاری اظهار کرد: هم اکنون، اکیپ های امدادی از صبح مشغول رفع نواقص برق شهرستان شدند و تلاش بر این است که تا ساعات پایانی امروز، مشکل قطعی برق مرتفع شود.
,رضایی روابط عمومی توزیع برق استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار فراهان خبر با اشاره به بارش سنگین برف و شکستگی تیرهای برق گفت: بارش سنگین برف موجب شکست ۳۰۰ پایه برق در استان مرکزی شد و بیشتر این شکستگی ها در شهرستان فراهان و خنداب بوده است.
,وی افزود: در شهرستان فراهان تعدادی از روستاها خاموشی وجود دارد، تعداد ۱۴ اکیپ امدادی از نیروهای اعزامی از استانهای اصفهان، لرستان و همکاران شبکه توزیع برق استان مرکزی بالغ بر ۶۰ نفر مشغول رفع خاموشی در شهرستان فراهان هستند.
,رضایی با اشاره به اینکه شکستن تیر برق سبب خاموشی در روستاها نیست، اظهار کرد: اکیپ های امدادی، شبکه برق رسانی را مانور کرده اند و از مسیرهای دیگر تامین برق انجام شده است، نصب تیر برق های جدید هم در حال انجام است و روستاهایی که دسترسی وجود داشته، تعمیرات و رفع خاموشی انجام شده است.
,روابط عمومی توزیع برق استان ادامه داد: فرسودگی شبکه برق رسانی سبب آسیب دیدگی بیشتر شبکه شد، در نقاطی که شبکه برق رسانی تعویض شده بود، خسارت کمتری به شبکه توزیع برق وارد شده است، تعویض تیرهای چوبی فرسوده در دستور کار بوده است وتیرهای سیمانی تامین شده بود و اگر به این بحران برخورد نمی کردیم با تعویض تیربرق های فرسوده، آسیب ها کمتر بود.
,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه