به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامهرمزنیوز :سردار احمد خادم الشهدا فرمانده قرارگاه عملیاتی کربلای نیروی زمینی سپاه در یادواره شهدای فرهنگی در جمع مردم رامهرمز اظهار کرد: برگزاری یادواره شهدا گامی موثر در نشر فرهنگ ایثارگری در سطح جامعه می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامهرمزنیوز,وی بابیان اینکه شهدا به تکلیف خود عمل کردند گفت: 120کشور در جنگ تحمیلی مقابل ما جنگیدند اما با قدرت ایمان و صبوری مقابل همه ی آنها ایستادیم.
,وی خاطرشان کرد: با ذکر یاحسین جلوی دشمن ایستادیم و این اعتقاد بود که جوان بسیجی 12ساله ما گوش کماندو عراقی را می گیرد و آن را اسیر می کند پس انسان با ایمان از فولاد هم محکم تر می شود.
,,

, ,
فرمانده قرارگاه عملیاتی کربلای نیروی زمینی سپاه ادامه داد: شهدا ایستادگی را به ما یاد دادند و این روحیه انقلابی و شهادت طلبی و ترس از خداست که ما را در مقابل دشمنان و آمریکا ایستاده نگه داشته و باید این روحیه را حفظ کرد.
,وی افزود: دشمن با نشر روحیه رفاه طلبی به دنبال این است که روحیه شهادت طلبی و انقلابی را از ما بگیرد و آنگاه به هدف های خود برسد.
,سردار خادم الشهدا در پایان تصریح کرد: با جنگ های کوچک و نرم و فضای مجازی وارد این عرصه شده اند که ما باید با برگزاری چنین یادواره هایی و حفظ وحدت روحیه خود را حفظ کنیم.
,,
انتهای خبر/
,]
ارسال دیدگاه