logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در گفت و گو با عصر اترک مطرح شد:

دفتر جمنا خراسان شمالی پیشنهاد ریاست جمهوری اش را معرفی کرد

دفتر جمنا خراسان شمالی پیشنهاد ریاست جمهوری اش را معرفی کرد
دبیر و سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ( جمنا ) در خراسان شمالی گفت: اعضای جبهه مردمی انقلاب اسلامی در خراسان شمالی نامزد پیشنهادی خود برای گزینه ریاست جمهوری را به دفتر مرکزی این جبهه معرفی کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک ، ماشاءالله طالبی، دبیر و سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ( جمنا ) در خراسان شمالی اظهار کرد: جبهه مردی نیروهای انقلاب اسلامی در مرکز خراسان شمالی ( شهر بجنورد )، پس از اعلام موجودیت دفتر مرکزی این جبهه تشکیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک , ماشاءالله طالبی، دبیر و سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ( جمنا ) در خراسان شمالی , اظهار کرد: جبهه مردی نیروهای انقلاب اسلامی در مرکز خراسان شمالی ( شهر بجنورد )، پس از اعلام موجودیت دفتر مرکزی این جبهه تشکیل شد.,

طالبی، مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری، تامین معیشت مردم و فراتر از جناح گرایی بودن را گفتمان های اصلی جبهه نیروهای انقلاب اسلامی کشور عنوان کرد و گفت: این رویکرد، رویکرد اصلی این جبهه در سطح کشور و استان ها است.
وی در ادامه درباره انتخابات پیش رو و گزینه های این جبهه برای کاندیداتوری ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا نیز اظهار کرد: به طور کلی رویکرد این جبهه از پایین به بالا است و این به آن معنا است که پیشنهادات از کف جامعه به جبهه مرکزی به منظور تصمیم گیری نهایی ارسال خواهند شد.
وی توضیح داد: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در خراسان شمالی پیشنهادات خود در زمینه گزینه هایی برای انتخاب اعضای شورای مرکزی این جبهه همچنین نامزد ریاست جمهوری را به دفتر مرکزی این جبهه ارائه داده است که با تشکیل مجمع ملی، پیشنهادات ارسال شده از سوی دفاتر استان ها به شور و بررسی گذاشته می شوند تا گزینه نهایی انتخاب شوند.
طالبی درباره ویژگی های نامزدهای منتخب این جبهه نیز عنوان کرد: به عقیده ما نامزدهای ریاست جمهوری باید دارای ویژگی هایی باشند که در اصل 113 قانون اساسی کشور به آن اشاره شده است.
به گفته وی، نامزد ریاست جمهوری باید از میان رجل سیاسی و مذهبی انتخاب شود که امانت دار، باتقوا، شجاع، مدیر و مدبر باشد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: منتخبان مردم باید مطالبات نظام جمهوری اسلامی و مردم مسلمان شامل بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد کشور با زیربنای فرهنگ دینی و اسلامی و اجرای اقتصاد مقاومتی را پیگیری کند.
دبیر و سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ( جمنا ) در خراسان شمالی در خاتمه درباره تصمیمات این جبهه استانی برای انتخابات شوراهای شهر و روستاها در خراسان شمالی نیز اظهار کرد: برای این موضوع نیز جبهه ای دیگر با ماهیت جبهه ای برای انتخابات شوراهای شهر و روستا تشکیل شده است که اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان نیز در این جبهه فقط عضو خواهند بود.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه