logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده مردم انزلی مطرح کرد:

سابقه طرح دوفوریت امیدی ها به مجلس ششم باز می گردد/ طرح فراکسیون امید در شأن نظام نیست

سابقه طرح دوفوریت امیدی ها به مجلس ششم باز می گردد/ طرح فراکسیون امید در شأن نظام نیست
نماینده بندرانزلی گفت: ارائه چنین طرحی توسط فراکسیون امید با آزادی بیان در تناقض است و برخی از بیرون در صدد ارزیابی مجلس هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن خسته بند در گفتگو با خبرنگار ۸دی با اشاره به طرح دو فوریت فراکسیون امید مجلس مبنی بر اینکه اگر شخصی بخواهد ما بین سخنرانی رسمی و غیر رسمی مسئولین سوالی بپرسد که منجر به جلب توجه فرد شود دستگاه های انتظامی و نظامی موظف می شوند فورا فرد را دستگیر کنند و به ۶ ماه تا ۲ سال حبس محکوم شوند، اظهار داشت: اقمار این ها مشابه چنین طرحی را البته با شکل و شمایل دیگر در دوره ششم مجلس عنوان کرده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,


وی با بیان اینکه افکار فراکسیون امید با عملشان در تناقض است، افزود: از یک سو مدعی آزادی هستند و فضای باز سیاسی را می خواهند و از طرفی دیگر در عمل چیز دیگری را دنبالش هستند.
نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی ضمن هشدار به اینکه این طرح ها در شان نظام جمهوری اسلامی ایران نیست، گفت: نظامی که بر پایه اسلام حاکم است و به جمهوریت ملت تکیه دارد چارچوبش مشخص است و این موارد مطروحه منجر به ضایع کردن خودشان می شود.

,
,
,


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این نکته که این شیوه ی فراکسیون امید مجلس در صدد تست قدرت خانه ملت است، اظهار کرد: برخی از افراد در مجلس حضور دارند که از بیرون به آنها راهنمایی می شود و می خواهند وضعیت مجلس را در این موارد ارزیابی کنند که در چه مقطع ای می باشد.

,
,


خسته بند با اعلام اینکه نمایندگان مجلس در این زمینه موضع خواهند گرفت، تصریح کرد: برخورد مجلس با ارائه کنندگان طرح مقابله با مثل خواهد بود و هیچگاه دنبال طرح یک فوریتی و دو فوریتی این چنینی نخواهد رفت.
وی در پاسخ به اینکه آیا نمایندگانی از جناح ها و یا فراکسیون های دیگری هم خواستار ارائه این طرح هستند یاخیر، گفت: این طرح به حدی ضایع است که هنوز نتوانسته اند از آن دفاع آنچنانی داشته باشند.

,
,
,


نماینده مردم انزلی در مجلس با اشاره به اینکه چنین طرحی جایگاهی در مجلس ندارد، متذکر شد: فراکسیونهای دیگر به این مبحث ورود نخواهند کرد و تعداد قلیلی هستند که این طرح را آماده ارائه کرده اند و فکر نمی کنم این طرح در مجلس جایگاهی داشته باشد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه