رئیس اتحادیه کیف، کفش و پوشاک آشتیان:

مردم فقط برای تامین خوراک وارد بازار می‌شوند/ اکثر اعضای اصناف یا ورشکست شدند یا پروانه کسب خود را باطل کردند

مردم فقط برای تامین خوراک وارد بازار می‌شوند/ اکثر اعضای اصناف یا ورشکست شدند یا پروانه کسب خود را باطل کردند
رئیس اتحادیه کیف، کفش و پوشاک آشتیان، گفت: مردم از طرفی نمی توانند از پس فشارهای بانکی برآیند و از سوی دیگر توان مالی برای پرداخت اجاره مغازه ها، مالیات و سایر هزینه ها را ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن شیری رئیس اتحادیه کیف، کفش و پوشاک آشتیان در گفت و گو با خبرنگار «رازق»، بازار را تنها در بخش مواد خوراکی در حال فعالیت بیان کرد و گفت: مردم بسختی و برای تامین مایحتاج زندگی خود در بحث خورد و خوراک و لوازم اولیه زندگی می توانند وارد بازار شوند.

وی ادامه داد: در آشتیان و سایر شهرستان های کم جمعیتی که تعداد کسبه و مغازه بیشتر از جمعیت شهرستان ها است موجب افزایش رکود و ثبات بازار می شود.
لبا
رئیس اتحادیه کیف، کفش و پوشاک آشتیان در ادامه این مطلب افزود: اکثر اعضای اصناف یا ورشکست شدند یا پروانه کسب خود را باطل کردند.

شیری در ادامه بیان کرد: مردم  از طرفی نمی توانند از پس فشارهای بانکی برآیند و از سوی دیگر توان مالی برای پرداخت اجاره مغازه ها، مالیات و سایر هزینه ها را ندارند.

رئیس اتحادیه کیف، کفش و پوشاک آشتیان تاکید کرد: با این شرایط و فشارهایی که بر زندگی مردم ایجاده شده است دولت خود بیایید و چاره ای برای زندگی مردم بیاندیشد.

شیری با بیان اینکه پارچه های چادری حداقل متری 2هزار تومان گران شده، گفت:  تاجر براش مهم نیست کاسبان ومردم  چه مشکلی دارند می گویند می خواهید بخرید یا نخرید.

وی در خصوص طرح مبارزه با قاچاق گفت: جنسی که قاچاق است از همان مبانی ورودی یعنی در مرز و بندر هم قاچاق است پس چرا در همان ورودی ها جلوی قاچاق را نمی گیرند و اول اجازه پخش شدن کالای قاچاق در سطح کشور را م یدهند  و بعد طرح ضربتی برای جمع آوری این کالاهای قاچاق پیدا می کنند.

شیری  ادامه داد: این طرح ضربتی باعث ایجاد هزینه، صرف انرژی و زمان برای کاسب، صنعت و معدن و تعزیرات می شود در صورتی که  اگر در مرز جلوی ورود کالای قاچاق گرفته میشد خیلی راحت تر و سریع تر انجام می شد.

 رئیس اتحادیه کیف، کفش و پوشاک آشتیان خاطرنشان کرد: دولت که کاری برای رفع مشکلات  مردم نمی کند پس بهتر است مردم دست همدیگر را بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه