logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

۱۶ اسفندها انجام می شود؛

دیدار دست اندرکاران کاروان های راهیان نور خراسان شمالی با رهبری

دیدار دست اندرکاران کاروان های راهیان نور خراسان شمالی با رهبری
معاون اجرایی سپاه حضرت جواد الائمه (ع) خراسان شمالی از دیدار ۵۰ نفر از دست اندرکار اعزام کاروان راهیان نور خراسان شمالی با مقام معظم رهبری در ۱۶ اسفند ماه جاری خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک،سرهنگ محمدرضا شجاع، معاون اجرایی سپاه حضرت جواد الائمه (ع) گفت: این دیدار، تحت عنوان دیدار با نور است که این دست اندرکاران به نمایندگی از مردم خراسان شمالی به محضر مقام معظم رهبری مشرف می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,

وی همچنین از اعزام چهار کاروان راهیان نور دانشجویی و اساتیدی همچنین کاروان راهیان نور عمومی از خراسان شمالی به مناطق عملیاتی جنوب کشور در 16 اسفند ماه جاری خبر داد.
سرهنگ شجاع اظهار کرد: هر ساله کاروان راهیان نور از استان های مختلف به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام می شوند.
وی با یادآوری این مطلب که امسال در فصل تابستان 300 نفر همچنین از 13 مهر تا 4 اسفند ماه نیز هفت هزار و 100 نفر دانش آموز دختر و پسر در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیات غرب و جنوب کشور اعزام شدند، از اعزام چهار کاروان راهیان نور دانشجویی و اساتیدی با حضور هزار و 200 نفر به مناطق عملیات جنوب کشور در 16 اسفند ماه جاری خبر داد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: برای انجام اعزام کاروان های راهیان نور عمومی به مناطق عملیاتی جنوب کشور که یا با خودروی شخصی و یا با اتوبوس باشد نیز برنامه ریز ها صورت گرفته است.
معاون اجرایی سپاه استان افزود: عموم مردم خراسان شمالی که بخواهند از مناطق عملیات جنوب بازدید کنند، می توانند با اخذ معرفی نامه از خراسان شمالی از فضای اسکان اردوگاه جواد الائمه در منطقه حمیدیه استفاده کنند.
شجاع در خاتمه اعزام کاروان های راهیان نور به مناطق عملیات جنوب و غرب کشور را فرهنگ ترویج ایثار و شهادت تعریف کرد و گفت: مردم در قالب این برنامه با فرهنگ شهدا، خادمان دفاع مقدس و با فرهنگ ولایت آمیخته می شوند.
مشاور فرماندهی سپاه حضرت جواد الائمه (ع) خراسان شمالی افزود: این فضای معنوی، به یک فرهنگ ماندگار تبدیل شده است.

,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه