اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

ولی مشکلات همچنان پابرجاست...

ولی مشکلات همچنان پابرجاست...
انتشار رنج خانواده 6 نفره در جویبار و زندگی رقت‌بار آنها نشان از مشکلات جدی حاشیه‌نشینی در این شهر دارد که انتظار است این موضوع به صورت ویژه در استان و یا حتی به صورت ملی پیگیری و رفع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، انتشار زندگی یک خانواده 6 نفره در حاشیه شهر جویبار در آستانه سفر نوبخت معاون رئیس جمهور به استان مسؤولان مازندران را مجبور به واکنش کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

فیلم منتشر شده در پایگاه خبری بلاغ، زندگی خانواده 6 نفره را به تصویر کشید که در حاشیه شهر جویبار با اوضاع بسیار نامناسبی این افراد در اتاقکی تاریک و فاقد امکانات زندگی می‌کنند.

پس از نشر این خبر در فضای مجازی، معاون علیرضا یونسی سیاسی امنیتی استاندار مازندران و دیگر مسؤولان شهر جویبار در منزل این خانواده حضور پیدا کرده و اعلام کردند که از این خانواده حمایت می‌کنند.

با توجه به اینکه جویبار شهر کارگری است و حاشیه‌نشینی تا حدودی در این شهر بسیار زیاد است، انتظار است که حساسیت‌ها در این زمینه افزایش یابد و به صورت کلی اقدامات اثرگذار برای رفع این معضلات انجام شود.

مورد دیگری که سوژه خبرنگار فارس شده است؛ زندگی خانواده‌ای پنج نفره با اوضاع نامناسب در خانه‌ای است که در روزهای آفتابی نور خورشید از داخل پیدا است و در روزهای بارانی شاهد ریزش نم نم باران است، دختری در کنار خانواده زندگی می‌کند که به جای بازی کودکانه، نگران جلوگیری از قطع گاز است.

به دلیل سوارخ بودن سقف منزل و رفت و آمد گربه دخترک 9 ساله به بیماری مشترک انسان و گربه مبتلا شده است، مادر این خانواده به دلیل اعتیاد پدر و بیماری اعصاب روان توان کار کردن ندارد و مجبور است دست به سوی این آن دراز کند.

پدر علاوه بر درد اعتیاد از بیماری ستون فقرات بنا به گفته خودشان رنج می‌برد و نای کار کردن ندارد.

در روزهای اخیر شنیده شد که خواهر مادر خانواده به دلیل مشکلات چشمی و رنج نابینایی هم در کنار آنها زندگی می‌کند.

تابستان سال گذشته مدتی بود که حتی آب خوردن آنها نیز قطع شده بود، صدای ناله کودک خانواده که نگران قطعی گاز بود در سرما زمستان بود به حدی آزار دهنده بود که با رایزنی با مسؤولان شرکت گاز دست‌کم در سرما زمستان زمینه قطع گاز آنها به دلیل بدهی فراهم نشد، هر چند حفره‌های ایجاد شده مجالی برای گردش گرما هوا در منزل ایجاد نمی‌کند ولی روشن بودن اجاق گاز دست‌کم کور سوی امید را در زمستان زنده می‌کند.

به دلیل نامه نگاری‌های اداری با پیگیری از طریق اداره بهزیستی هنوز زمینه برای پوشش قرار گرفتن این خانواده فراهم نشد و با رایزنی با بنیاد مسکن هنوز به نظر می‌رسد که زمینه برای رفع مشکل این خانواده فراهم نشده است.

شاید حضور مسؤولان به صورت موقت زمینه برای رفع مشکلات این خانواده را فراهم کند، ولی انتظار است که برنامه‌ای تدارک دیده شود تا شاهد حاشیه‌نشینی در استان مازندران که فقر آن زیر برگ‌های سبز پنهان شده، رخت ببندد.

دیدن تصاویر نامناسب از وضعیت این خانه و ریزش سقف گچی این جمله را در ذهن ایجاد کند که آیا امکان خرید یک پاکت گچ و رفع مشکل موقتی برای این خانواده مقدرو نیست، مشاهدات نشان داد که این خانواده محتاج نان شب است، مادر خانواده درگیر دارو و درمان خودش که از بیماری قند و اعصاب و روان رنج می‌برد، مشکل اعتیاد پدر خانواده، همراهی و همدردی با خواهر نابینا، درد، رنج و پیگیری درمان دختر 9 ساله این روزها فشار زندگی را بر این خانواده بسیار زیاد کرده است.

مسؤولان اداره‌های بهزیستی و بنیاد مسکن تا حدودی در جریان مشکلات این خانواده قرار دارند و حتی در بازدید از نمایشگاه مطبوعات اوضاع نامناسب این خانواده به اطلاع مدیرکل بهزیستی استان هم رسید، ولی تا زمان نگارش این مطلب هنوز اقدام اثرگذاری برای رفع مشکل این خانواده انجام نشد، شاید بهزیستی شهرستان جویبار به صورت موردی با پیگیری‌های زیاد مادر این خانواه اندک هزینه خورد و خوارک به این خانواده پرداخت کند ولی مشکلات اساسی و جدی این خانواده همچنان پابرجاست.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه