به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول بخشی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: جشن نیکوکاری امسال از 18 تا 20 اسفند ماه با شعار " بهار همدلی، شکوه مهربانی و جشن نیکوکاری" با هدف جمع آوری کمک های مردمی در آستانه سال نو برای نیازمندان و با به صدا در آمدن زنگ جشن نیکوکاری در مدارس آغاز می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رسول بخشی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: جشن نیکوکاری امسال از 18 تا 20 اسفند ماه با شعار " بهار همدلی، شکوه مهربانی و جشن نیکوکاری" با هدف جمع آوری کمک های مردمی در آستانه سال نو برای نیازمندان و با به صدا در آمدن زنگ جشن نیکوکاری در مدارس آغاز می شود., زرین خبر,رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) میاندوآب با بیان اینکه این جشن در سه روز متوالی در سطح مدارس، پایگاه و مراکز نیکوکاری و مساجد و مصلی ها برگزار می شود، افزود: مراسم جشن نیکوکاری امسال 18 اسفند در سطح مدارس، پایگاه های کمیته امداد در 19 اسفند و مساجد و مصلی در 20 اسفند با همکاری آموزش و پرورش، بسیج و ادارات و مراکز نیکوکاری محله و نهادهای مختلف برگزار می شود.
,وی با اشاره به اینکه مردم نوع دوست و نیکوکار میاندوآب قبل از آغاز جشن نیکوکاری، نیز کمک های خود را به نیازمندان اهدا می کنند، گفت: امسال تا به امروز و قبل از آغاز جشن نیکوکاری دو میلیارد و 200 میلیون ریال توسط خیرین و بازاریان به صورت نقدی و اجناس شامل لباس، کفش و... به این نهاد برای امداد رسانی به مددجویان اهدا شده است.
,بخشی با بیان اینکه امسال 16 پایگاه جمعآوری کمکهای مردمی در میاندوآب برپا می شود، گفت: 8 ثابت در سطح شهر و سایر پایگاه ها به صورت سیار و نیز در وردی های شهر و در شهرهای باروق و چهاربرج کمک های نقدی وغیرنقدی مردم را جمع آوری می کنند.
,بخشی با اشاره به اینکه سه هزار و 730 خانوار شامل 11 هزار و 200 نفر تحت پوشش این نهاد قرار دارند، تصریح کرد: امیدواریم که امسال نیز مانند همیشه خیرین و نیکوکاران عزیز ما را در تهیه مایحتاج شب عید خانواده های نیازمند تنها نگذارند و یاریگر ما در کمک رسانی به محرومان و نیازمندان باشند.
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه