logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دیوار بلند کاغذ بازی های اداری مقابل صادرات ماهیان زینتی/کوتاه شدن روزهای تب و تاب بازار ماهی قرمز در خراسان شمالی

دیوار بلند کاغذ بازی های اداری مقابل صادرات ماهیان زینتی/کوتاه شدن روزهای تب و تاب بازار ماهی قرمز در خراسان شمالی
یک تولید کننده عمده ماهیان زینتی در خراسان شمالی گفت: با توجه به اینکه به رغم وجود رکود اقتصادی در کشور، صنعت تولید ماهیان زینتی در سطح کشور و استان خراسان شمالی بر پا است، اما انجام صادارات ماهیان زینتی از استان خراسان شمالی به بازارهای هدف گرفتار کاغذ بازی های اداری و بی توجهی مسئولان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، امیر خشنودیان، از تولیدکنندگان عمده ماهیان زینتی در خراسان شمالی اظهار کرد: استان خراسان شمالی همانند شهرستان محلات و استان های همدان، اصفهان و تهران علاقمندان بسیاری برای تولید ماهیان زینتی و اکواریوم داری آنها برای فروش دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,

خشنودیان گفت: در گذشته در واحد تولیدی ام 40 گونه ماهی زینتی تولید می کردم که به علت افزایش هزینه های تولید و ثابت ماندن قیمت فروش این ماهیان، مجبور شدم تا تولید 40 گونه ماهی زینتی را به 10 گونه کاهش دهم، با این وجود، در این شرایط رکود اقتصادی، بازار تولید و فروش ماهیان زینتی خوب و سرپا است که مشتریان داخل و خارج استانی دارم.
وی در ادامه با طرح این سوال که وقتی بنده و هم صنفانم توان تولید کیفی و متنوع ماهیان زینتی را داریم، چرا نباید فرصت های صادراتی به روی تولید کنندگان ماهیان زینتی باز باشد، عنوان کرد: در حال حاضر بازارهای کشورهای همجوار که مرز زمینی با آنان داریم در اختیار صادرکنندگان جنوب آسیا است.
وی افزود: این در حالی است که این بازارها می توانند بازارهای هدف تولیدکنندگان ایرانی از جمله خراسان شمالی باشند.
خشنودیان تصریح کرد: برای صادرات ماهیان زینتی به کشور ترکمنستان اقدام کردم، این در حالی است که با دیوار بلند چرخه اداری و کاغذ بازی های ادارات روبرو شدم.
وی افزود: از اتاق بازرگانی استان در زمینه انجام صادرات حمایت خواستم که این اتاق پاسخ داد در نمایشگاه های برون مرزی شرکت کن.
وی گفت: مسئولان فقط از بریدن ربان راه اندازی واحد تولیدی استقبال می کنند اما پس از آن هیچ حمایتی نمی کنند.
این تولیدکننده عمده ماهیان زینتی در استان با تاکید بر این نکته که کاغذ بازی های ادارات فعالیت های تولیدی و صادراتی را خیلی سخت می کند، توصیه کرد: مسئولان حرف هایشان را یکی کنند و به یک اتحاد رویه برسند تا تولیدکنندگان بتوانند بازارهای هدفشان را راحت تر بدست آورند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در گذشته تب و تاب فروش ماهیان قرمز در استان از اوایل اسفند ماه شروع می شد که با رکود اقتصادی موجود، طی چند سال اخیر تب و تاب این بازار فقط به یک هفته پایانی اسفند ماه خلاصه شده است.
علاوه بر این، وی در بخشی دیگر از سخن خود به بازار نوروزی نیز اشاره و از نظارت ضعیف اداره کل دامپزشکی استان بر روی بازار فروش ماهی قرمز در آستانه نوروز گلایه کرد.
خشنودیان گفت: درحالیکه تولیدکنندگان و آکواریوم داران ماهیان زینتی استان هرساله منتظر فرا رسیدن بازار نوروزی هستند در اسفند ماه شاهد هستیم که کاسبان دیگر مشاغل به واردات ماهیان قرمز از خارج استان اقدام می کنند و بدون اخذ مجوز از دامپزشکی آنها را در بازار استان می فروشند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه