logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مشاور بشار اسد به نروژ رفت

مشاور بشار اسد به نروژ رفت
«بثینه شعبان»، مشاور بشار اسد با وجود تحریم‌‌های غرب علیه مسئولان سوری در شهر «اسلو» پاییتخت نروژ حضور یافت. در همین حال تحرکاتی نیز از سوی طرف غربی برای برقراری روابط دیپلماتیک با دولت سوریه آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، پایگاه خبری «رأی الیوم» در یادداشتی به موضوع سفر «بثینة شعبان» مشاور سیاسی و مطبوعاتی بشار اسد به «اسلو»  در تاریخ 31 خرداد 93 و تغییر راهبرد اروپا در قبال دولت سوریه پرداخته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


رأی الیوم می‌نویسد: سفر مشاور بشار اسد به نروژ در حالی که سفر مقامات سوری به اروپا ممنوع است، باعث شده تا سفارتخانه‌های عربستان و اردن در این مورد از وزارت‌خارجه نروژ توضیحاتی بخواهند.

سفری که در این سطح انجام می‌گیرد نشان از اقداماتی دارد که اتحادیه اروپا جهت برقراری دوباره روابط دیپلماتیک با دولت سوریه در نظر گرفته است.

بثینة شعبان در این سفر پنج تن از دولتمردان سوری را نیز به همراه خود داشت که مورد استقبال رسمی از طرف دولت نروژ قرار گرفتند و همچنین با وزیر خارجه نروژ و معاونانش نیز دیدار کردند.

در همین اثنا، سفارت نروژ در پایتخت برخی کشورهای خاورمیانه از جمله عمان، قاهره و بیروت دیدارهایی را با برخی طرف‌های سیاسی جهت پایان دادن به بحران سوریه پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ترتیب داده است.

در این دیدارها با طرف‌های عربی در مورد سرنوشت مخالفان دولت سوریه و انتظارات آن‌ها و همچنین شروع اقدامات سیاسی برای پایان بحران، رایزنی شده است.

رأی‌الیوم در ادامه می‌نویسد: تمامی این‌ها به معنی مقدمات بازگشایی سفارت‌ کشورهای غربی در دمشق محسوب می‌شود.

بنا بر منابع خبری، ایتالیا و نروژ در رأس کشورهای اروپایی برای شروع روابط دیپلماتیک با طرف سوری پس از انتخابات ریاست جمهوری قرار دارند.

پیش از این وزارت خارجه ایتالیا با سفارت سوریه در بیروت ارتباط برقرار کرده بود. همچنین فرانسه نیز با وساطت طرف لبنانی با طرف‌های سوری قبل از شروع کنفرانس اسلو تماس داشته است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه