اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

باج‌خواهی 9میلیارد دلاری ترامپ از کویت

باج‌خواهی 9میلیارد دلاری ترامپ از کویت
منابع عربی بلندپایه فاش کردند که ترامپ در تماس تلفنی خود با امیر کویت از وی خواسته است تا ۹ میلیارد دلار بابت اخراج نیروهای عراقی از کویت در سال ۱۹۹۱ به آمریکا بپردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روزنامه اینترنتی رای الیوم، یک مسئول دپیلماتیک بلندپایه عرب فاش کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از کویت خواست تا 9 میلیارد دلار بابت اخراج نیروهای عراقی از این کشور در سال 1991 بپردازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گفته این منبع که رای الیوم نامی از آن نبرده است، اگر این اخبار درست باشد فاکتورهای دیگری نیز برای دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس ارسال شده است؛ زیرا ترامپ پیشتر از این کشورها خواسته بود تا بهای حمایت آمریکا از آنها را بپردازند.

ترامپ در تماس تلفنی خود با «شیخ صباح الاحمد» امیر کویت این مسئله را به وی اطلاع داده است و امیر کویت در پاسخ گفته است که این کشور تمامی مبالغ درخواستی را پیشتر پرداخت کرده بود که نزدیک به 100 میلیارد دلار براورد می‌شود. ولی ترامپ بر پرداخت این مبلغ اسرار کرده است که باعث نگرانی امیر کویت شده است.

رای الیوم، در ادامه نوشت، هنوز مشخص نیست که ترامپ مشابه این درخواست را به «ملک سلمان» پادشاه عربستان و یا «شیخ محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی ارائه داده است؛ ولی شواهد حاکی از این است دولت جدید آمریکا این درخواست را به عربستان و امارات نیز داده است.
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه