logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول سازمان بسیج دانشجویی:

مردم از دانشجویان روشنگری می‌خواهند/ دانشجو تصمیم‌ساز و فرهنگ‌ساز است

مردم از دانشجویان روشنگری می‌خواهند/ دانشجو تصمیم‌ساز و فرهنگ‌ساز است
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه ما باید برای مردم واقعیت‌ها را بگوییم و بیان کنیم که علت عقب‌ماندگی‌ها و پیشرفت‌هایشان کجا بوده است، گفت: مردم از دانشجویان و جوانان روشنگری می‌خواهند و این وظیفه نباید دست کم گرفته شود؛ دانشجویان و جوانان فرهنگ‌ساز و تصمیم‌ساز هستند و می‌توانند برای مردم گفتمان و مطالبه عمومی را شکل دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، داود گودرزی در همایش ملی انقلابیون جوان که ۲۰ در یادمان شهدای گمنام شلمچه برگزار شد، با اشاره به اینکه این مراسم اختتامیه گردهمایی انقلابیون جوان در سراسر کشور است، گفت: پیام این گردهمایی آن است که نسل جوان انقلابی کشور پیرو شهدا است. آن‌ها می‌خواهند بگویند همه ما جوانان ایران و دانشجویان بسیجی در دانشگاه‌ها پیرو صدیقی برای شهدا هستیم.

وی ادامه داد: اگر ما در کلاس درس شهدا حاضر شدیم باید بتوانیم خوب شاگردی کنیم و باید راه حل مشکلات کشور را بیابیم. باید بدانیم که انقلابیون چه ویژگی‌هایی را دارند. تلاش ما بر آن است که این گفتمان را در جامعه جا بیندازیم که اگر پیشرفتی صورت گرفته است نتیجه مجاهدت‌ها و رشادت‌های انقلابیون در هر عرصه‌ای است. هرجا که انقلابیون فعالیتی را صورت داده‌اند حتما پیروزی نصیب جریان انقلاب شد و هرجا که روحیه انقلابی را در کارهایمان وارد نکردیم از پیشرفت عقب ماندیم.

گودرزی در ادامه گفت: برای اینکه به پاسخ این سؤال که راه حل مشکلات کشور چیست برسیم باید بدانیم که انقلابی یعنی دنبال کردن همه ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب همچون عدالت، آزادگی، استکبارستیزی و کرامت انسانی. هرکس این آرمان‌ها را دوست دارد و به آن‌ها معتقد است باید بداند که نباید در جامعه تبعیض، فساد و فاصله طبقاتی باشد.

رئیس بسیج دانشجویی کشور خطاب به دانشجویان حاضر در مراسم عنوان کرد: من و شما باید انقلابی باشیم، یعنی گفتمان و اندیشه انقلاب را بفهمیم و درک کنیم. اسقامت، مجاهدت، ساده زیستی و خدمت به مردم روحیه ما است و در مطالبه گری باید احساس مسئولیت در ما اوج بزند. یکی از ویژگی‌های جوان انقلابی آن است که از مسئولان مطالبه‌گر باشد. ما نسبت به اتفاقات داخل و خارج از کشو حساسیم و برای ما مهم است که جریان فرهنگ، اقتصاد و سیاست در کشور به دست چه کسی مدیریت می‌شود. اگر کسی با فقر، مشکل در ازدواج و اعتیاد مواجه است، برای جوان انقلابی مهم است.

وی تصریح کرد: ما باید برای مردم واقعیت‌ها را ببینیم و بیان کنیم؛ نقاط ضعف و قوتی دراین سی و هفت سال وجود داشته که باید بیان شود و به مردم بگوییم که علت عقب‌ماندگی‌ها و پیشرفت‌هایشان کجا بوده است. مردم از من و شما روشنگری می‌خواهند و این وظیفه نباید دست کم گرفته شود. دانشجویان و جوانان فرهنگ‌ساز و تصمیم‌ساز هستند و می‌توانند برای مردم گفتمان و مطالبه عمومی را شکل دهند و ابزار آن هم در شبکه‌های ارتباطی در اختیار ما است.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی براینکه «جوانان راه حل مشکلات کشور هستند» بر مطالبه‌گری از مسئولان تأکید کرد و گفت: مسئول نمی‌تواند نسبت به مسئولیت خود احساس مسئولیت نداشته باشد، اگر مسئولیت می‌گیرد خادم مردم است و این را باید در عمل خود نشان دهد. احساس مسئولیت برای یک مسئول اولین مطالبه‌ای است که باید از او داشت و انجام وظایف ذاتی وظیفه آن مسئول است. اگر درست مطالبه‌گری کنیم می‌توانیم آن مسئول را پاسخگو کنیم.

گودرزی گفت: دانشجو در رشته‌های مختلف درحال تحصیل است و دانشگاه محل بررسی مسائل مهم کشور است. باید به دنبال راه حل مشکلات باشیم؛ مسائل فرهنگی را چگونه باید حل کرد؟ مردم به انتخابات چگونه نگاه می‌کنند؟ در برخی از شهرها عضو شورای شهر فساد می‌کند، مردم هم می‌دانند که او فساد کرده، اما دوباره رأی می‌آورد؛ فرهنگ سیاسی را باید درست کنیم. در انتخابات باید حساس بود. باید راهکار این موضوعات را بررسی کنیم.

وی با تأکید بر تقویت روحیه امید در جوانان، عنوان کرد: امید باید در دل و ذهن همه بجوشد. اگر ناامید شویم - که در انقلاب و آموزه‌های اسلامی جایی ندارد - نامطلوب است. جوان معتقد به بزرگی خداوند نباید ناامید شود. ما و امثال ما میلیون‌ها نفر هستیم و نباید ناامید باشیم.

گودرزی با بیان اینکه شهدا در ابتدای انقلاب اسلامی با چالش جنگ مواجه شدند، افزود: دشمن به مرز و ناموس و میهن ما تجاوز کرد و باید بدانیم که شهدا چگونه به آن چالش نگاه کردند، همان چالشی که هم اکنون در عرصه سیاست، اقتصاد و فرهنگ دیده می‌شود. آن‌ها از همه جای کشور به‌عنوان یک جوان ایرانی چالش نظامی را حل کردند و این درسی است که از شهدا می‌گیریم.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: ما باید نسبت بین خود و مشکلات را درست تعریف کنیم و منتظر منجی نمانیم، البته ما منتظر منجی موعود حضرت مهدی(عج) هستیم اما انتظار را درست تعریف می‌کنیم. اگر بابصیرت و مجاهدت در میدان باشیم حتما آینده از آن ماست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه