اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان:

ثبت انبارها در سامانه جامع از راه های مبارزه با قاچاق کالا است/کالای انبار و مراکز نگهداری در صورت عدم ثبت نام درسامانه قاچاق محسوب می شود

ثبت انبارها در سامانه جامع از راه های مبارزه با قاچاق کالا است/کالای انبار و مراکز نگهداری در صورت عدم ثبت نام درسامانه قاچاق محسوب می شود
رئیس اداره بازرگانی صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: ثبت انبارها در سامانه جامع از راه های مبارزه با قاچاق کالا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، جلسه سامانه جامع ثبت انبارها  و مراکز نگهداری کالا با حضور رئیس اداره بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، فرماندار، و با همت اداره صنعت،معدن و تجارت دهگلان در سالن فرمانداری دهگلان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,



  نظری فرماندار دهگلان با اشاره به مباحث اقتصاد مقاومتی و شفاف سازی توزیع  کالا گفت: دستگاه های اجرایی برای کسانی که در زمینه فعالیت تولیدی، مجوز صادر کردند  انبار و مراکز نگهداری کالای این افراد در شهرکهای صنعتی و سردخانه ها شناسایی شوند.


 وی افزود: کسانی که دارای انبار و مراکز نگهداری کالا، بدون مجوز هستند باید اطلاع رسانی شود که اگر درسامانه جامع انبارها و مراکر نگهداری کالا ثبت نام نکنند کالای آنان اگرچه داخلی هم باشد قاچاق محسوب می شود.


نظری گفت با اجرای این طرح، انبارها، سردخانه ها، سیلوها و مراکز نگهداری کالا متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی شناسه دار می شود.


وی افزود:صاحبان انبارها با مراجعه به سامانه جامع انبارها و مرکز نگهداری کالا می توانند اجناس و تولیدات خود را به صورت قانونی ارائه و زمینه مقابله با قاچاق کالا را فراهم کنند.


درادامه سمیعی رئیس اداره بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به سامانه جامع انبارها  و مراکز نگهداری کالا اظهار داشت: یکی از وظایف صنعت، معدن و تجارت در کل کشور بحث نظام توزیع  و شفاف سازی درعرضه کالاست.


وی افزود: شاخص ترین هدف این سامانه این است که کالا از مبدا به مقصد باید دارای برنامه بین شهری باشد.


سمیعی گفت: در سال 96 هیچ محموله و کالایی  چه در بنادر و چه در واحد تولیدی و مزارع اگر در سامانه ثبت نشده باشد امکان جابجایی و حمل آن وجود ندارد.

 

وی افزود: ثبت نام سامانه جامع انبارها که از اول آذر ماه شروع شده و هرگونه جابه جایی کالا در مبادی ورودی و خروجی باید در این سامانه ثبت شده باشد در غیر این صورت با متخلفان برخورد می شود.


 
سمیعی گفت: کسانی که دارای انبار و مراکز نگهداری کالا بود و  اصلا مجوز فعالیت ندارند می توانند خود اظهاری نموده و درسامانه جامع ثبت نام کنند.


وی افزود: اهمیت این سامانه این است که از تمام کالاهای موجود مورد نیاز و اساسی در هر نقطه کشور از اطلاعات به روز برخوردار خواهیم شد.


سمیعی گفت:صاحبان انبارها با مراجعه به سامانه جامع انبارها و مرکز نگهداری کالا می توانند اجناس و تولیدات خود را به صورت قانونی ارائه و زمینه مقابله با قاچاق کالا را فراهم کنند.


وی افزود:دستگاها و ادارات دولتی می توانند با ثبت انبارهای خود دراین زمینه پیشگام باشند و با این اقدام مبارزه با قاچاق کالا هوشمند خواهد شد و صادرات، واردات و شبکه توزیع در کشور هدفمند می شود.


سمیعی گفت:براساس مصوبات ستاد هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز این سامانه باید تا پایان سال  1395 راه اندازی و طبق قوانین موجود لازم است از آن تاریخ به بعد محدودیت‌هایی در صدور بارنامه و بیمه ایجاد شود.

 

هیوا محمد امینی رئیس صنعت ،معدن و تجارت دهگلان افزود: در سامانه جامع انبارها، مشخصات مالک کالا، نوع و میزان کالاهای ورودی و خروجی ثبت می شود و این اطلاعات علاوه بر ثبت باید بروز رسانی هم شود.


وی افزود: درصورت عدم ثبت اطلاعات در این سامانه بارنامه و شناسه برای کالا صادر نمی شود و کالای موجود قاچاق تلقی می شود.

 

محمد امینی گفت: در راستای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تمام مراکز نگهداری و ذخیره سازی کالا اعم از حقیقی وحقوقی موظف به ثبت اطلاعات در سامانه جامع مدیریت انبار ونگهداری کالا به نشانی  اینترنتی www.nwms.irمی باشند.

 انتهای پیام/
    

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه