logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین:

مشکلات پدران و مادران شهید با جدیت رسیدگی شود/ سفارشی شدن عزل و نصب‌ها در قزوین بسیار زیاد است

مشکلات پدران و مادران شهید با جدیت رسیدگی شود/ سفارشی شدن عزل و نصب‌ها در قزوین بسیار زیاد است
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: اگر پدران و مادران شهدا نتوانستند برای پیگیری مشکلات خود به بنیاد شهید مراجعه کنند نباید کارشان زمین بماند و مسئولان موظف به رسیدگی مشکلات آن‌ها هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در قزوین صبح امروز(یکشنبه) در دیدار کارکنان بنیاد شهید که به مناسبت سالروز فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: روز رستاخیز بسیاری از رفاقت‌ها تبدیل به دشمنی می‌شود، غیر از رفاقت‌هایی که بر اساس تقوا صورت گرفته است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی با تأکید بر این‌که تقوا باید مبنای دوستی‌ها، ارتباطات و عزل و نصب‌ها باشد، تصریح کرد: نباید انتصاب‌ها فرمایشی صورت بگیرد؛ چرا که منشأ بسیاری از فسادها در جامعه همین انتصاب‌های فرمایشی است. 

امام‌جمعه قزوین خاطرنشان کرد: در استان قزوین سفارشی شدن عزل و نصب‌ها و نفوذ آدم‌ها در جابجایی مسئولان بسیار زیاد است و این مسئله به ایمان مردم و حیثیت مدیران استان لطمه وارد می‌کند و ضروری است مسئولان از این اقدامات پرهیز کنند. 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر این‌که باید رسیدگی به مشکلات پدران و مادران شهدا با جدیت صورت پذیرد، تأکید کرد: اگر پدران و مادران شهدا نتوانستند برای پیگیری مشکلات خود به بنیاد شهید مراجعه کنند نباید کارشان زمین بماند و مسئولان باید با جدیت به مشکلات آن‌ها رسیدگی کنند. 
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,

وی با بیان این‌که «آزادگی» و «حریت» ویژگی مشترک شهدا محسوب می‌شود، گفت: شهدا برای اهداف والای الهی و انسانی از جان و دنیایشان گذشتند و به خاطر بهره‌مندی از این دو ویژگی به جایگاه رفیع شهادت نائل آمدند. 

عابدینی «آرمان‌خواهی» را هدف دیگر شهدا دانست و ادامه داد: آرمان‌خواهی در وصیت‌نامه شهدا موج می‌زند و پیگیری منویات امام خمینی (ره) از سوی شهدا و حضور در میدان جهاد و مبارزه به خوبی گویای آرمان‌خواهی شهداست. 

امام‌جمعه قزوین با تأکید بر این‌که آرمان‌خواهی شهدا بر اساس مبانی دینی و الهی بود، اضافه کرد: از آن جایی که آرمان‌خواهی شهدا بر اساس مبانی دینی و الهی بود، از همراهان و نسل‌های آینده انتظار داشتند تا راهشان ادامه پیدا کند. 
,
,
,
,
,
,
, ,

وی افزود: بخش عمده رسالتی که امروز بر عهده مسئولان و مردم قرار دارد، پیگیری آرمان‌های شهداست و پاسداری از حریت، آزادگی، ولایت و رهبری دینی از مهم‌ترین آرمان شهداست که باید با جدیت دنبال شود.
انتهای پیام/
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه