به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "بهرام بیرانوند" دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان در جمع مردم در مسجد حضرت ولیعصر(عج) بروجرد گفت: سه دسته افراد ما را از جنگ می ترسانند که دو دسته داخلی و یک دسته خارجی که همان آمریکاست و این دشمن سابقه زیادی در جنگ دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد, "بهرام بیرانوند" دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان در جمع مردم در مسجد حضرت ولیعصر(عج) بروجرد گفت: سه دسته افراد ما را از جنگ می ترسانند که دو دسته داخلی و یک دسته خارجی که همان آمریکاست و این دشمن سابقه زیادی در جنگ دارد.,
وی اضافه کرد: دشمن ما را از چیزی می ترساند که قبلا خودش در این جنگ با شکست روبرو شده اما برای این کار از لبنان، سوریه و عراق شروع کرد تا خود را به مرزهای ما برساند.
,
به گفته وی مدتها این جنگ علیه ما ادامه دارد اما جوانان زیادی در برابر جنگ این روزهای دشمن می ایستند و با حضور خود کاری کرده اند که همه نقشه های دشمن به هم بریزد به طوری که بعد از جنگ در سوریه دولتی شکل گرفته که ارتباط خوبی با مردم دارد.
,
بیرانوند تصریح کرد: در کشور عراق صدها گردان جوان مسلمان با فرمان مرجعیت به پا خواسته و کارآمدی خود را نشان دادند و هم اکنون در حال دفاع از کشورشان هستند و تنها کار آمریکا تحریم، بمباران و اشتغال است.
,
وی بیان کرد: در داخل نیز دو دسته دشمنان اسلام هستند که همیشه ما را از جنگ می ترسانند و می خواهند با این کار ما را تسلیم کنند به طوری که برخی از محاسابات آنها تغییر کرده و عده ای که قبلا انقلابی بوده امروز قصر نشین شده اند.
,
بیرانوند به اقدام حذف درس شهید فهیمده در کتب درسی اشاره کرد و افزود: به هر دلیل حسین فهمیده را از کتاب های درسی حذف می کنند و می خواهند با این اقدامات حضور بچه ها در بسیج کمرنگ شود و این نشات گرفته از همان پدیده نفوذ است.
,
به گفته وی در این کشور بیش از 10 هزار مهد کودک وجود دارد که برخی از مهدها تعالیم آنها را درس می دهند و اجرای برخی از تئاترها و موسیقی ها بخشی از تهاجم فرهنگی است.
,
دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب لرستان گفت: تحریم ها از بعد انقلاب آغاز شده و همچنان ادارد و در هر جایی که انقلابی رفتار کرده ایم به اهدافمان رسیده ایم که نمونه آن را می توان در دوران دفاع مقدس دید اما در حوزه اقتصاد با مشکلاتی همراه هستیم که باید برای حل مشکلات اقتصادی چشم به دست دشمن نداشته باشیم و خومان عمل کنیم.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه