اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

برنامه دولت برای خروج از رکود

برنامه دولت برای خروج از رکود
معاون اول رییس جمهوری از دستگاه های اقتصادی خواست، ضمن بازبینی و بررسی مجدد پیش نویس برنامه حمایت از تولید، جلساتی فشرده و مستمر برگزار کنند و حداکثر تا پایان تیرماه برنامه ای منسجم، دقیق و عملیاتی برای رونق بخشیدن به تولید و خروج از شرایط رکود ارایه دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر روزشنبه در جلسه بررسی پیش نویس برنامه حمایت از تولید، سرمایه گذاری و ارتقاء نظام مالی کشور با اشاره به سیاستگذاری های دولت در جهت کاهش تورم و نتایج مثبت این سیاستگذاری ها افزود: موضوعی که پس از تورم در دستور کار دولت قرار گرفته، یافتن راهکارهای عملیاتی برای خروج از شرایط رکود است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه امروز در اکثر جلسات اقتصادی و نشست هایی که با صنعت گران و تولیدکنندگان برگزار می شود، دغدغه اصلی موانع پیش روی تولید و کسب و کار است، گفت: باید راهکارهایی اثرگذار برای رفع این مشکلات پیدا کنیم چرا که برنامه ریزی برای خروج از رکود به معنای رونق بخشیدن به تولید و ایجاد فرصتهای شغلی است.

جهانگیری خاطرنشان کرد: دولت در نظر دارد در گام نخست مشکلات واحدهای تولیدی که فعالیت آنها با مشکل مواجه شده را برطرف کرده و پس از آن برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید برنامه ریزی کند.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نفت، نیرو، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، رییس کل بانک مرکزی، دبیر هیات دولت، رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی و مشاور اقتصادی رییس جمهور نیز حضور داشتند گزارشی از پیش نویس برنامه حمایت از تولید که در جلسات مختلف توسط دستگاه های اجرایی مرتبط تدوین شده بود ارایه شد.

در این نشست پس از بحث و تبادل نظر در خصوص بخش های مختلف این پیش نویس، مقرر شد در جلسات مشترک دستگاه های اقتصادی، این برنامه بازبینی شده و در پایان تیرماه به شکل یک برنامه منسجم و عملیاتی ارایه گردد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه