به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نقل از تات خبر، مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی در دبیرستان های حضرت زهرا وحضرت خدیجه (س) با حضور مهدی شاه بختی مدیر آموزش و پرورش شهرستان اشتهارد، دبیر تربیت بدنی و مسئولین اموزش پرورش شهرستان جهت تقدیر از تیم ها و نفرات برتر مسابقات ورزشی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تات خبر,مدیر آموزش و پروش در سخنانی ضمن تقدیر از عوامل اجرایی این مراسم گفت: شناسایی استعدادهای ورزشی دانش آموزان و تشکیل تیم های ورزشی در مدارس به منظور شرکت در مسابقات بین مدرسه ای در شهرستان و راهیابی به مسابقات استانی و کشوری و هدایت افراد با استعداد به کانون های ورزشی مدرسه و خارج از مدرسه را از دیگر اهداف مسابقات ورزشی درون مدرسه ای عنوان کرد.
,وی از دیگر اهداف برنامه های ورزشی را تحقق شعار تحصیل، تهذیب و ورزش در مدارس، ارتقاء سطح سلامت و نشاط و شادابی دانش آموزان، افزایش سرزندگی محیط مدارس، افزایش نرخ پوشش دانش آموزان در فعالیت های فوق برنامه ورزشی، غنی سازی اوقات فراغت و تشویق و ترغیب دانش آموزان به شرکت در فعالیت های ورزشی دانست.
,در ادامه این مراسم با اجرای برنامه های شاد و ورزشی دانش اموزان نظیر رژه دوچرخه سواری، نمایش رزمی، سرود، تئاتر، مسابقه و مبارزه رزمی همراه بود.
,در پایان با اهدای هدایایی ازدانش اموزان وتیم های برتر مسابقات ورزشی تجلیل شد.
,,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
,
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه