logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

خانزاده: از گرفتن عکس یادگاری با مسی خوشحالم/کی‌روش هدیه خدا به ایرانی‌ها بود!

خانزاده: از گرفتن عکس یادگاری با مسی خوشحالم/کی‌روش هدیه خدا به ایرانی‌ها بود!
بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: بعد از بازی با آرژانتین با مسی عکس گرفت که در آن لحظه پیراهن تیم ملی ایران در دست او بود!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحمدرضا خانزاده ،‌در خصوص حضورش در جام جهانی 2014 برزیل، گفت: با اینکه من در این جام بازی نکردم اما همه چیز خوب و عالی بود و برای من که بازیکنی جوان هستم یک تجربه‌ای مهم به حساب می ‌آمد و دیدم که فوتبال روز دنیا کجاست و ما کجاییم. فقط می‌توانم بگویم که از نظر فوتبال بسیار عقب‌تر از جهان هستیم و شاید اگر کی‌روش نبود 10 درصد این نتیجه‌ای هم که گرفتیم نمی‌گرفتیم. ما بازی‌های قابل قبولی کردیم و در دنیا هم بازی‌‌هایمان بازتاب داشت و امیدوارم که مسئولان زحمات کی‌روش را ببینند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, محمدرضا خانزاده , ،‌در خصوص حضورش در جام جهانی 2014 برزیل، گفت: با اینکه من در این جام بازی نکردم اما همه چیز خوب و عالی بود و برای من که بازیکنی جوان هستم یک تجربه‌ای مهم به حساب می ‌آمد و دیدم که فوتبال روز دنیا کجاست و ما کجاییم. فقط می‌توانم بگویم که از نظر فوتبال بسیار عقب‌تر از جهان هستیم و شاید اگر کی‌روش نبود 10 درصد این نتیجه‌ای هم که گرفتیم نمی‌گرفتیم. ما بازی‌های قابل قبولی کردیم و در دنیا هم بازی‌‌هایمان بازتاب داشت و امیدوارم که مسئولان زحمات کی‌روش را ببینند.,

وی ادامه داد: خودم خیلی دوست داشتم که در این جام بازی کنم اما همین که در برزیل حاضر بودم برای فرصت خوبی است چرا که فرصت نشد که حتی خیلی از بازیکنان بازی کنند اما ما در این بازی‌ها سرافراز بودیم.

,

بازیکن جوان تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه افزود: از همه جای دنیا بر روی بازی‌های جام جهانی زوم هستند و بهترین‌ها فوتبال به این مسابقات می‌آیند که فکر می‌کنم تجربه حضورم در برزیل در آینده فوتبالی‌ام بسیار مؤثر خواهد بود.

,

خانزاده درباره مشکلاتی که بر سر تمدید قرارداد کی‌روش وجود دارد، اظهار داشت: اگر من مسئول فوتبال بودم حتی از پول جیب خودم هم برای تمدید قرارداد کی‌روش هزینه می‌کردم چرا که وضعیت فنی او مشخص است و مربی که در منچسریونایتد، رئال مادرید و تیم ملی پرتغال فعالیت کرده مشخص است که چه جایگاهی دارد.واقعا خدا ما را دوست داشت که کی‌روش را بر سر راه ما قرار داد. او به جز نکات فنی از نظر شخصیتی هم به گونه‌ای بود که همه شیفته خصوصیت اخلاقی او بودند به طوری که بعد از بازی با بوسنی وقتی از خاطرات کارش با ما صحبت می‌کرد همه بازیکنان گریه می‌کردند.

,

بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس که نیم فصل به صورت غرضی در ذوب‌آهن بازی می‌کرد درباره وضعیتش در لیگ برتر چهاردهم خاطرنشان کرد: من از روزی که به پرسپولیس آمدم به عشق این تیم و مثل بعضی از بازیکنان نیستم که یک روز عدد 4 را نشان دهم و یک روز عدد 6! دایی در راه‌آهن به من میدان داد و همیشه فوتبالم رامدیون او هستم اما از مسئولان قبلی پرسپولیس فقط وعده‌های دروغ شنیدم.

,

وی افزود: وقتی که نیم فصل به ذوب ‌آهن رفتم در این تیم آرامش پیدا کردم و باید بگویم که حضور در جام جهانی را مدیون ذوب آهن و شخص سعید آذری هستم چرا که به من اعتماد به نفس داده اما مسئولان پرسپولیس حتی یک پیامک یا تماس هم با من نگرفتند. من نیم فصل در ذوب آهن بازی کردم و این همه عزت و احترام به من گذاشتند اما از مسئولان پرسپولیس هیچ چیز ندیدم و شاید اگر دایی در پرسپولیس نبود من به گونه دیگری رفتار می‌کردم. دایی اگر به من بگوید در دست سه هم بازی می‌کنم اما لازم بود این حرف‌ها را بزنم و حرف‌های دیگری هم در دلم است که نخواهم گفت. با این همه فکر می‌کنم به علت قراردادی که با پرسپولس دارم باید به این تیم برگردم اما هنوز تماسی در این باره با من گرفته نشده است.

,

خانزاده درباره عکسی که از وی و مسی در فضای مجازی منتشر شده و در آن پیراهن تیم ملی ایران در دست مسی است، افزود: بله، در آن عکس پیراهن تیم ملی ایران در دست مسی بود اما نمی‌دانم پیراهن چه کسی را گرفته بود! اما می‌دانم که آن پیراهن را با خودش برد. هر چند باید بگویم که من دو سال پیش خواب این صحنه را دیده بودم و به عنوان یکی از هواداران تیم ملی آرژانتین از گرفتن عکس یادگاری با مسی بسیار خوشحالم.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه