به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه، سید لطف الله فروزان رئیس آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 14 مدرسه با 102 کلاس درس برای اسکان مسافران و مهمانان نوروزی اختصاص داده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه, ،,
وی با بیان اینکه این مدارس در سه درجه مجهز، نیمه مجهز و عادی هستند گفت: در ایام نوروز در این مدارس به فرهنگیان و غیر فرهنگیان خدمات رسانی خواهد شد.
, 
,
مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه عنوان کرد: مدارس در نظر گرفته شده از 25 اسفند تا پایان تعطیلات در اختیار مسافران و گردشگرانی است که کهگیلویه را برای گذراندن تعطیلات نوروزی انتخاب کرده باشند.
,
فروزان از رشد 40 درصدی فضای اسکان نوروزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: خدمات رسانی در مدارس محل اسکان متناسب با امکانات موجود و درجه بندی تعیین شده است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه