رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه خبر داد:

اختصاص 102 واحد آموزشی برای اسکان مسافران نوروزی در دهدشت

اختصاص 102 واحد آموزشی برای اسکان مسافران نوروزی در دهدشت
مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه از اختصاص 102 واحد آموزشی برای اسکان مسافران نوروزی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه، سید لطف الله فروزان رئیس آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 14 مدرسه با 102 کلاس درس برای اسکان مسافران و مهمانان نوروزی اختصاص داده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه, ،,
وی با بیان اینکه این مدارس در سه درجه مجهز، نیمه مجهز و عادی هستند گفت: در ایام نوروز در این مدارس به فرهنگیان و غیر فرهنگیان خدمات رسانی خواهد شد.
,
کهگیلویه
, کهگیلویه,
مدیر آموزش و پرورش کهگیلویه عنوان کرد: مدارس در نظر گرفته شده از 25 اسفند تا پایان تعطیلات در اختیار مسافران و گردشگرانی است که کهگیلویه را برای گذراندن تعطیلات نوروزی انتخاب کرده باشند.
,
فروزان از رشد 40 درصدی فضای اسکان نوروزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: خدمات رسانی در مدارس محل اسکان متناسب با امکانات موجود و درجه بندی تعیین شده است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه