اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم بابل در مجلس:

مجلس در رفع موانع تولید و کارآفرینی پیشگام است/ لزوم تسریع در طرح‌های زیربنایی مازندران

مجلس در رفع موانع تولید و کارآفرینی پیشگام است/ لزوم تسریع در طرح‌های زیربنایی مازندران
نماینده بابل در مجلس با اشاره به اینکه اشتغال آفرینی باید به فرهنگ صالح و عمل خیر در جامعه مورد احترام و تکریم قرار گیرد، گفت: موانع تولید و کارآفرینی باید کاهش یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حسین نیازآذری در گفت‌وگو با بلاغ، با اشاره به اهمیت مقوله اقتصاد مقاومتی در اداره امور کشور، اظهار کرد: مهم‌ترین پیامد اقتصاد مقاومتی توسعه درون‌زا و شکوفایی تولید ملی است و شکوفایی تولید ایجاد اشتغال مولد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با تأکید بر اینکه برای تحقق شعار سال نیاز به همکاری و همدلی فراگیر ملی داریم، خاطرنشان کرد: قوای سه‌گانه، بانک‌ها، بیمه‌ها، رسانه‌های گروهی، دانشگاهیان و آحاد مختلف مردم باید به کمک بخش خصوصی بسیج شوند تا چرخ‌های تولید و اقتصاد ملی سریع‌تر حرکت کند و هریک از نهادها و اقشار جامعه بررسی نمایند که چگونه می توانند حامی تولید ملی باشند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اشتغال آفرینی باید به فرهنگ صالح و عمل خیر در جامعه مورد احترام و تکریم قرار گیرد، تأکید کرد: موانع تولید و کارآفرینی باید کاهش یابد و مجلس شورای اسلامی در این زمینه پیشگام خواهد بود.

این مسؤول تصریح کرد: با مقوله اقتصاد مقاومتی نباید شعاری و مناسبتی مواجه شد بلکه با سخت‌کوشی، برنامه‌ریزی و روش‌های کارآمد علمی به کمک تولید و کارآفرینان شتافت.

نیازآذری تسهیل در روندهای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و جذب سرمایه‌گذار در سطح ملی و محلی را دو عامل کمک‌کننده اقتصاد مقاومتی برشمرد و با اشاره به دیدار اخیر خود با وزیر امور اقتصاد و دارایی به همراه جمعی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی شهرستان بابل گفت: بسیاری از طرح‌های عمرانی و محرک توسعه استان مازندران در بخش صنعت آب و برق، معدن، گردشگری، کشاورزی و شبکه حمل و نقل که نقش اساسی در ایجاد اشتغال دارند به سرمایه‌گذاری زیربنایی دولت و بانک‌ها نیاز دارند.

وی افزود: با منابع و اعتبارات موجود نمی‌توان برای استان مازندران اشتغال ایجاد کرد بلکه نیازمند توجه بیش از پیش دولت و بانک‌ها در تسریع طرح‌های زیربنایی هستیم.

نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه مجلس شورای اسلامی قانون برنامه ششم توسعه و بودجه سال 96 را براساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تصویب کرد، گفت: این دو قانون ظرفیت خوبی برای کشور برای تسهیل در امر تولید و اشتغال است و در سطح محلی هم باید روند سرمایه‌گذاری جذاب شود تا متناسب با مزیت‌های منطقه‌ای فرصت‌های شغلی فراهم شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه