logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

با حضور نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات خراسان رضوی:

نشست صمیمی مسئولان جامعه المصطفی و طلاب آفریقا با استادان دانشگاه بایرو کشور نیجریه

نشست صمیمی مسئولان جامعه المصطفی و طلاب آفریقا با استادان دانشگاه بایرو کشور نیجریه
نشست صمیمی مسئولان جامعه المصطفی(ص) و طلاب آفریقا با استادان دانشگاه بایرو کشور نیجریه با حضور نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات خراسان رضوی در اتاق جلسات مجتمع آموزش عالی مشهد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، به همت اداره تبلیغ و بهسازی مدیریت ارتباطات و بین الملل این مرکز نشست صمیمی مسئولان المصطفی(ص) و طلاب آفریقا با استادان دانشگاه بایرو کشور نیجریه دکتر ابراهیم ثانی امین استاد حوزه رسانه و تبلیغات، دکتر صالحو شِحو استاد روانشناسی تربیتی و روانشناسی اسلامی و دکتر منصور اَوّلو اینداوا استاد رشته زراعت و کشاورزی نیجریه  با حضور نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات خراسان رضوی با اهداف؛ آشنایی اساتید مهمان با جامعةالمصطفی و طلاب آفریقایی شاغل به تحصیل در آن، زمینه سازی جهت آشنایی بیشتر و فراهم سازی ساز و کار همکاری ها و تعامل سازنده بین المصطفی و نهادهای علمی و دانشگاهی نیجریه، معرفی عمیق­تر و دقیق­تر فرقه ضالّه و تکفیری “بوکو حرام” و تحلیل زمینه های رشد و راه­های مقابله با آن در اتاق جلسات مجتمع آموزش عالی مشهد برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس،,

 

,

 

,

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین عصارزاده معاون فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی مشهد ضمن برشمردن دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی به عنوان میراث امام راحلره گفت: حفظ این دستاوردها که از جمله آن، اتحاد و خودباوری مسلمانان سراسر جهان و بیداری اسلامی است، وظیفه همه مسلمانان است.

,

 

,

 

,

وی شکل گیری گروه­ های تکفیری همچون “بوکو حرام” را ساخته دست دشمنان اسلام دانست و افزود: هدف گروه های تکفیری وارونه سازی ارزش های اسلام ناب محمدی(ص) است که توسط انقلاب احیا شدند.

,

در ادامه دکتر “زُهیر یحیی” استاد تاریخ دانشگاه بایرو نیجریه و سرپرست گروه نیجریه ضمن اشاره به سابقه سفرهای متعدد خود به ایران و آشنایی با روند پیشرفت­ های قابل تحسین ایران در در زمینه های مختلف، مراتب علاقه ­مندی خود را به امام راحل و آرمان های مقدس انقلاب اسلامی اعلام و تمایل و آمادگی دانشگاه “بایرو” و مراکز علمی فرهنگی نیجریه را جهت همکاری با المصطفی(ص) و سایر مراکز علمی و دانشگاهی ایران ابراز نمود.

,

 

,

 

,

استاد تاریخ دانشگاه بایرو در ادامه، نحوه، خاستگاه و اهداف شکل گیری گروه های تکفیری بویژه فرقه تکفیری “بوکوحرام”  را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و اظهار داشت: هوشیاری، وحدت و بازگشت مسلمانان به آموزه ها و سنت پیامبر اکرمصلّ الله علیه و آله و آرمان های انقلاب اسلامی ایران، یگانه راه خنثی سازی توطئه دشمنان اسلام هستند.

,

 

,

 

,

در پایان اداره تبلیغ و بهسازی آموزش با اهدای بسته فرهنگی شامل کتب نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به زبان انگلیسی و ویژه نامه های ” بوکوحرام” و “مکر تکفیر” از حاضرین تقدیر کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه