logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دبیرجمنای شهرستان مشکین شهر:

مردم وعده های انتخاباتی رئیس دولت تدبیر و امید را در حد شعار و تو خالی می‌دانند

مردم وعده های انتخاباتی رئیس دولت تدبیر و امید را در حد شعار و تو خالی می‌دانند
دبیرجمنای شهرستان مشکین شهر در جمع نیروهای انقلابی شهرستان گفت: مردم اکثر وعده های انتخاباتی و تبلیغاتی دکترحسن روحانی رئیس دولت تدبیر و امید را در حد حرف و شعار و تو خالی می‌دانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرمشکین، علی امامقلی زاده بخشدارسابق مشکین شرقی و کارشناس و تحلیل‌گرسیاسی و دبیر جمنای شهستان مشکین شهر در جمع نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان گفت: وقتی پای نفس و قدرت و منفعت و دنیا به میان می‌آید، وقتی پای پول و کادوها و رانت های آنچنانی پیش می‌آید پای خیلی ها می لرزد و چشم ها بر روی حق و حقیقت بسته می شود به طوری که برخی‌ها در جایگاه قضاوت بین جمهوری اسلامی و آمریکا و رژیم صهیونیستی می نشینند و حکم می کنند حتما ایران مقصر بوده و آمریکا تحریمش کرده است یا در جایگاه داوری بین موساد و اتحادیه اروپا و پاکترین فرزندان این ملت مومن می نشینند و به جای دشمنان ملت علیه دوستان و مدافعان انقلاب کیفرخواست صادر می کنند و پاکترین فرزندان این ملت را متهم می کنند!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرمشکین,

 

,

وی افزود: با منطق این دنیا طلبان لابد در درگیری بین حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نستجیروبالله حق با عبیدالله ابن زیاد و یزیدابن معاویه بود که کاروان کربلا را با آب تحریم کردند و یا با منطق این دنیا طلبان در هشت سال دفاع مقدس ملت ایران در مقابل بعثی ها نیز لابد استغفروالله شهدای ما و جانبازان و آزادگان ما و شما ایثارگران و رزمندگان مقصر بوده اید.

,

 

,

دبیرجمنای شهرستان مشکین شهر در نقد عملکرد دولت دکتر حسن روحانی در عدم توفیق به وعده های داده شده در بعداقتصاد و فرهنگ و سیاست و.... گفت: دکترروحانی در سه هفته موعد تبلیغات بیش از 446 شعار متنوع در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و ورزشی مطرح کرد اما بیش از نود درصد از این وعده ها ازمرحله شعار فراتر نرفت حال با این پرونده متعجبم چطور مجدا از مردم انتظار رای دارند.

,

 

,

وی ادامه داد: قراربود در سال95 اقتصاد رونق پیدا کند اما در همین سال دولت در شهرستان مشگین‌شهر پروژه ای برای افتتاح نداشت و به جای رونق رکود تشدید شد، قرار بود دولت تدبیر و امید نگذارد این همه جوان بیکار در مقابل خانواده و فرزندان شرمنده شوند، قرار بود موانع را از سر راه تولید بردارند و مردم به 45 هزارتومان یارانه احتیاج نداشته باشند، قرار بود کسب و کار بهبود پیدا کند نقدینگی به سمت تولید هدایت شود نظام اداری اصلاح شود و صدها مورد دیگر آیا دولت تدبیر و امید حرفی برای گفتن دارد مردم عزیز با بصیرتند تمام وعده های داده شده درحد شعار را هنوز هم درحافظه دارند به جای اصلاح نظام اداری نجومی ها رشد یافتند.

,

 

,

امامقلی‌زاده در پایان از تکمیل کمیته‌ها و کانون‌های جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در شهرستان مشگین‌شهر و بخش‌های تابعه خبرداد و در پاسخ به سوالی درخصوص گزینه کاندیدای ریاست جمهوری افزود: فعلا جبهه مردمی  گزینه خود را نهایی نکرده است و قرار است درمجمع ملی جمنا تصمیم گیری شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه