به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا فغانی که جهت تدریس جدیدترین قوانین داوری فوتبال به بردسکن دعوت شده بود در گفتوگو با خبرنگار صبح بردسکن، اظهار داشت: بردسکن به لحاظ داوری فوتبال، یکی از شهرستان های مهم استان است لذا توجه و حمایت بیشتری را میطلبد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح بردسکن،,داور بین المللی فوتبال کشورمان از کمبود ساخت و سازهای اماکن ورزشی در روستاهای بردسکن انتقاد کرد و گفت: متاسفانه در برخی از روستاها حتی یک سالن ورزشی هم وجود ندارد و ضروری است که خیرین به این سمت و سو هدایت شوند تا به لحاظ فرهنگی و ورزشی هم اماکنی در روستاها ایجاد شود.
,وی بیان داشت: با توجه به اینکه اهل روستای جابوز و به نوعی فرزند دیار ترشیز هستم؛ بنا به دعوت هیئت فوتبال شهرستان در جمع ورزشکاران و پیشکسوتان این عرصه حضور پیدا کردم و فرصت مناسب و ارزشمندی است تا بتوانم به همشهریانم خدمت کنم.
,فغانی بر برگزاری کارگاه های آموزشی داوری تاکید کرد و ابراز داشت: یک بازیکن و داور باید خودش را به اطلاعات مربوط به فوتبال و داوری روز دنیا مجهز کند و بر ارتقای دانش خود بیفزاید تا با پشتکار بیشتر شاهد قضاوت داوران بردسکنی و سایر شهرستانها در بازی های استانی و کشوری باشیم.
,وی بر لزوم جوانگرایی در داوری ایران تاکید کرد و افزود: استعدادهای خوبی در شهرستان ها داریم که باید شکوفا شوند و این مهم جز با تلاش خود ورزشکاران و پیگیری نهادها و مسئولین مربوطه میسر نمیشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه