logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سیستان و بلوچستان دومین استان حاشیه نشین کشور/ مهار ایدز در بیماران تزریقی

سیستان و بلوچستان دومین استان حاشیه نشین کشور/ مهار ایدز در بیماران تزریقی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: نظارت بهداشتی بر مکان های عمومی، آرایشی و بهداشتی شهرستان چابهار به خصوص رستوران ها، آرایشگاه ها به طور ویژه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمودرضا میری بنجار در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون در خصوص شایعه وجود تعداد قابل توجه بیمار ایدزی در شهرستان چابهار، افزود: این آمار کذب است، براساس اطلاعات و بررسی انجام شده، در استان بیشترین آمار تعداد بیماران ایدزی از طریق سوزن و سرسوزن آلوده (اعتیاد تزریقی) آلوده به این بیماری شده اند.

وی ادامه داد: برنامه های خوبی برای مهار بیماری ایدز در استان برنامه ریزی شده و به زودی اجرایی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادامه در خصوص پیوند اعضاء در استان، بیان کرد: در این خصوص سال ها است که میزان قابل توجهی عمل پیوند کلیه و قرنیه چشم در استان انجام می شود.

میری تاکید کرد: متاسفانه در زمینه پیوند اعضاء در سیستان و بلوچستان کم کار شده و با توجه به این که باید پیوند از فرد زنده به زنده و یا فردی که مرگ مغزی کرده است انجام شود، باید رسانه ها و علما و افراد صاحب تریبون به میدان آمده و در این خصوص به فعالیت بپردازند.

وی در خصوص محدودیت های اعلام شده از سوی تامین اجتماعی در زمینه داروهای گیاهی، تاکید کرد: داروخانه های تامین اجتماعی در برخی داروهای انعقادی که مربوط به داروخانه های ویژه است، هیچ مشکلی برای ارائه داروها ندارد و اینکه گفته می شود محدودیت دارند، درست نیست.

این مسئول اظهار کرد: سیستان و بلوچستان دومین استان حاشیه نشین کشور می باشد و تنها در زاهدان هم اکنون320هزار حاشیه نشین زندگی می کنند.
وی گفت: در این زمینه اقدامات خوبی در قالب طرح تحول سلامت انجام شده که براساس آن کلینیک عدالت راه اندازی و به زودی کلینیک سلامت نیز در حاشیه شهر زاهدان افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید که این کلینیک ها رضایت شهروندان و پزشکان متخصص و فوق تخصص را به همراه داشته است.

میری بنجار با تاکید بر این موضوع که با اقدامات انجام شده تعداد مرگ و میر مادران باردار در استان تا 50درصد کاهش پیدا کرده است، اظهار کرد: با اقدامات خوب انجام شده در بسیاری از بیماری ها به مثل مالاریا نیز کاهش چشم گیری را در استان شاهد می باشیم.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه