logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

یادداشت/

در بازار داغ تبلیغات انتخاباتی حواسمان باشد که کشاورزی در سیستان مزیت منطقه و ضعیف ترین حلقه زنجیر توسعه سیستان است

در بازار داغ تبلیغات انتخاباتی حواسمان باشد که کشاورزی در سیستان مزیت منطقه و ضعیف ترین حلقه زنجیر توسعه سیستان است
نظام جمهوری اسلام توجهی خاص به منطقه و مردمش دارد و با هزینه هزار و پانصد میلیارد تومانی طرح لوله کشی به چهل و شش هزار هکتار از اراضی سیستان را تصویب و اجرایی کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ هر چند اهداف کلان مثل اشتغال و عدم مهاجرت و توسعه پایدار منطقه در طرح گنجانده شده است ولی آنچه از مطالعه و بررسی اجمالی طرح می توان برداشت کرد یک طرح آبرسانی است به منظور توزیع عادلانه منابع آب محدود و حیاتی سیستان و افزایش راندمان مصرف آن.

اگر مسئولین کشوری و استانی و سیستان اعتقاد به این دارند که این طرح حلال مشکلات اشتغال زابل است و در رسانه ها، مصاحبه ها و سخنرانی سیاسیون و اجرایی ها هم طوری بیان شده و تعریف شده که گویا این طرح منجی سیستان و حلال مشکلات تلنبار شده سیستان است. مطمئن باشند که لازمه توسعه کشاورزی اتخاذ راهبردها متنوع و متفاوت و برنامه های عملیاتی پیچیده و زیادی است که در دنیا هم تجربه شده و توسط سازمانهای مختلف هم برای فقرزدایی، اشتغال و توسعه کشاورزی و افزایش تولید توصیه شده است.

این طرح بدون شک می تواند یکی از طرحهای اساسی و زیر بنایی توسعه کشاورزی سیستان باشد نه حلال مشکلات سیستان.

حل مشکلات سیستان را علاوه بر کشاورزی باید در سایر بخشها صنعت، تجارت، خدمات، توریست، و اکوتوریست جستجو کرد.

از قدیم گفته اند مقاومت و قدرت تحمل بار توسط یک زنجیر تابعی از ضعیف ترین حلقه آن هست، حال که انتخابات نزدیک و بازار تبلیغات داغ است حواسمان باشد که کشاورزی همان طور که مزیت منطقه است، ضعیف ترین حلقه زنجیر توسعه سیستان است چون ماده تشکیل دهنده این حلقه باید از جایی دگر جریان یابد و این حلقه زنجیر ضعیف و پاره شدنی است.

تا دیر نشده جامع نگری را در توسعه سیستان مدنظر قرار دهیم، داستان موافقین و منتقدین طرح داستان ترسیم فیل است.

هدف ترسیم فیل اشتغال و توسعه سیستان است ولی فقط پاهایش ترسیم میشود و صاحب کار ناراحت خواهد شد که فیل کجاست بنابراین این طرح ضروری و لازم بخشی از تغییر نظام زراعی سیستان نه نظام کشاورزی سیستان است و نه نمره صفر می گیرد و نه صد ؛ نمره را مردم در سال تحویل طرح خواهند داد.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه