به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری قم فردا، با اشاره بر لزوم حفظ وحدت بین قبائل مختلف در عراق اظهار داشت: امروز هدف دشمنان عراق بر هم زدن وحدت میان جریانات، مذاهب، اقوام وقبائل مختلف می باشد و آن کسی که از عدم وحدت بین مردم عراق سود می برد مخالفین ودشمنان عراق هستند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری قم فردا،,وی ابراز داشت: دوستداران و دلسوزان واقعی کشور عراق باید متوجه این موضوع باشندکه آنچه که می تواند به عراق آسیب برساند اختلاف وتفرقه است.
,دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بعد از سقوط دیکتاتور عراق پس مانده ها و وامانده های رژیم بعثی با حمایت گسترده ای که از سوی برخی کشورهای عربی منطقه دریافت می کردند، تلاش گسترده ای را جهت روی کار آوردن حکومتی مانند حکومت دیکتاتور عراق شروع کردند.
,وی با ناموفق خواندن عملیات های تروریستی و بمب گذاری های گروه بعث عراق گفت: متأسفانه این گروه با نفوذ در بعضی از بخش ها، پست ها و مسئولیت های دولت عراق تلاش زیادی جهت ایجاد نارضایتی در دل مردم نسبت به دولت مردمی عراق، انجام دادند.
,آصفری ادامه داد: این گروه با همکاری گروه های تکفیری و در راس آنها داعش که بعد از حضور ارتش آمریکا در عراق تشکیل شد سعی در ایجاد و گسترش ناامنی در سراسر عراق را دارند.
,وی مهم ترین فاکتور ایجاد آرامش در عراق را لزوم حفظ یکپارچگی عراق عنوان کرد و گفت: احزاب وجریانات عراق باید به این موضوع توجه داشته باشند، زمانی آرامش بر عراق حاکم می شود که عراق یکپارچه باشد و از تجزیه آن جلوگیری به عمل آید بنابراین بهتر است با تشکیل جلساتی اختلافات بین خودشان را کم رنگ کرده وتلاش بکنند تا پارلمان عراق شکل بگیرد.
,آصفری افزود: با شکل گیری پارلمان عراق دولت مجددا در دست مردم قرار گرفته و با تقسیم مناسب مسئولیت ها جلوی هر گونه اقدام جهت تجزیه عراق گرفته شود چرا که با تجزیه این کشور باعث آسیب پذیری آن شده و مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.
,وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به سیاست های برنامه ریزی شده رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم منحوس همیشه با استفاده از اختلاف افکنی میان مسلمانان به توسعه طلبی ها و کشتار مسلمانان در مناطق مختلف فلسطین اشغالی می پردازد.
,دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه رژیم صهیونیستی از کشورهای بزرگ ،منسجم ویکپارچه می ترسد با معطوف کردن افکار عمومی جهان به اختلافات موجود در منطقه، از این فرصت استثنایی استفاده کرده و زیر سایه این اختلافات سعی در شعله ور کردن آتش اختلافات و نهایتا تجزیه عراق دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه