اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره بهزیستی سرپلذهاب :

مددکاران اجتماعی نقش مهمی در تقویت خودباوری مردم دارند / لزوم الگو برداری مددکاران از سیره زندگی امیرالمومنین(ع)

مددکاران اجتماعی نقش مهمی در تقویت خودباوری مردم دارند / لزوم الگو برداری مددکاران از سیره زندگی امیرالمومنین(ع)
رئیس اداره بهزیستی سرپلذهاب با تاکید بر لزوم الگو برداری مددکاران از سیره زندگی امیرالمومنین(ع) گفت: مددکاران اجتماعی نقش مهمی در شناسایی باورهای مردم و تقویت خودباوری آنها دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهمن بوچانی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت علی (ع) پرچمدار بزرگ عدالت و روز شکوهمند مددکار اجتماعی اظهار داشت: الگوی تمام مددکاران عالم حضرت علی (ع) است و باتوجه به خصایل نیکو و ارزش های اخلاقی آن بزرگ مرد تاریخ ، مددکاران باید الگوی حرفه ای خود را در ایشان جستجو کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز،,

 

,

وی افزود: مددکاران اجتماعی جایگاه ممتازی در ارایه خدمت به مردم دارند و در زمینه حقوق شهروندی می توانند نقش آفرینی کنند.

,

 

,

رئیس اداره بهزیستی شهرستان بیان داشت: یکی از مبانی اولیه اعتقادی در اسلام مددکاری و کمک به همنوعان است که انسان را در مسیرخودشناسی و خداشناسی یاری می کند.

,

 

,

وی تصریح کرد: مددکاران با شناسایی توانمندی گروههای هدف، ظرفیت ها و باورهای آنها را به فعل رسانده و در خود باوری آنها نقش موثری را ایفا می کنند.

,

 

,

بوچانی در پایان  با اشاره به ویژگی های مددکاران تأکید کرد: تقوای الهی، عشق و ایثار و فداکاری، نگاه علمی و نوآوری، هدفداری و امیدواری، اعتماد سازی، صیانت از حقوق محرومین، مسئولیت پذیری، و وفای به عهد را از جمله ویژگیهای مددکاران اجتماعی است.

,

انتهای پیام/

 
,

انتهای پیام/

 
,

انتهای پیام/

,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه