به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبار کلوندی رئیس اداره آب و فاضلاب شهری شهرستان دهگلان درگفتگو با خبرنگار دهگلان شیدا؛ با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده در راستای کاهش هدر رفت آب در دو شهر دهگلان و بلبان آباد گفت: در سال 95 تعداد 660 دستگاه کنتور آب در این دو شهر تعویض شده است.
وی افزود: بیش از 8 درصد از کل مشترکین درسطح شهر دهگلان به تعداد 600 دستگاه و بیش از 5 درصد از کل مشترکین به تعداد 60 د ستگاه درسطح شهر بلبان آباد بوده است.
کلوندی درادامه گفت: در طی سنوات 94 و 95 نسبت به حذف شبکه های گالوانیزه قدیمی و شبکه مازاد (دو شبکه ای)در سایزهای 60 و 50 گالوانیزه به طول بیش از یک کیلومتر و تعداد 200 انشعاب اقدام شده است.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری دهگلان افزود: اصلاح شبکه آب به طول بیش از 1/5 کیلومتر و استاندارد سازی انشعبات به تعداد 224 فقره انجام شده است.
وی در ادامه گفت: ترمیم و بروز رسانی اتفاقات در بخش انشعابات در اسرع وقت و حداقل ممکن زمان صورت گرفته است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه