اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسئول اداره تبلیغات اسلامی گناوه خبر داد

برگزاری دوره های آموزشی سبک زندگی اسلامی

برگزاری دوره های آموزشی سبک زندگی اسلامی
مسئول اداره تبلیغات اسلامی گناوه گفت: یکی از شاخص ترین برنامه هایی که در بین برنامه های فرهنگی برگزار می شود، برگزاری دوره های آموزشی در زمینه زندگی اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، مسائل تبلیغی و فرهنگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منبری ها، حجت الاسلام آیت اندرزیان مسئول اداره تبلیغات اسلامی گناوه در کارگاه آموزشی تخصصی مبلغات گفت: یکی از اهداف راهبردی مجموعه های فرهنگی ارتقا سطح علمی، فرهنگی و اجتماعی مجموعه های فرهنگیست و سازمان تبلیغات نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی اضافه کرد: یکی از شاخص ترین برنامه هایی که در بین برنامه های فرهنگی برگزار می شود، برگزاری دوره های آموزشی در زمینه زندگی اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، مسائل تبلیغی و فرهنگی است و این کارگاه نیز یک برنامه هدفمند تحت عنوان جامع شناسی و روانشناسی تبلیغ است که در حوزه های علمیه اعم از خواهران و برادران با حضور اساتید مجرب و خود مجموعه طلاب آن شهرستان و در آن منطقه ای که حوزه علمیه وجود دارد، برگزار می شود.

حجت الاسلام اندرزیان تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در برنامه های فرهنگی و تبلیغی وجود دارد، کم آگاهی برخی از مبلغان ما نسبت به مسائل گفتاری ست که در این زمینه نیز کارگاه های آموزشی برای رفع این کمبودها برگزار می شود.

مسئول اداره تبلیغات اسلامی گناوه خاطر نشان کرد: اساتید مجربی که در این کارگاه های آموزشی مشغول تدریس و تعلیم هستند، مبلغان موفقی در امر تعلیم بوده اند و باعث می شود که اگر طلاب ما در آینده  نزدیک در امر تبلیغ در جایی برنامه ای داشتند، بتوانند آن معیارهای و مسائلی که یاد گرفته اند و دانسته اند، پیاده کنند تا جامعه ما از بعد کیفی و حتی کمی در مسائل فرهنگی، دینی، اجتماعی و تبلیغی رشد خودش را نشان بدهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منبری ها,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه