طنز/
گفت وشنود رژه دام عشایر در لرستان
در سایه کم توجهی مسئولان تردد دام عشایر استان همدان در پیش از موعد قانونی زمان کوچ ،چهره زیبای شهرهای لرستان را زشت می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بیان روز،تردد دام عشایر در لرستان که به دلیل داشتن طبیعت وآثاز تاریخی متعدد میزبان مسافرین و گردشگران داخلی وخارجی به معضل جدی در این استان تبدیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز،, بیان روز, تردد دام عشایر در لرستان که به دلیل داشتن طبیعت وآثاز تاریخی متعدد میزبان مسافرین و گردشگران داخلی وخارجی به معضل جدی در این استان تبدیل شده است.,شهرستان پلدختر از مناطق خروجی استان لرستان به سمت خوزستان که بیشترین خسارت را متحمل می شود.
,گفت و شنود طنز ذیل این مشکل را از نگاه دیگر به زیر ذره بین برده است.
,گفت: اسفندماه جلسه پایانی اداری پلدختر با حضور مدیران کل امورعشایر استان های همدان ولرستان در فرمانداری این شهر برگزار شد که دیگر شاهد تردد دام آنها در جاده وداخل شهر نباشیم.
,

, گفتم:ای بابا جلسه بیشتر برای وقت گذشتن بود چون بنده خدا رییس اداره امور عشایر همدان صراحتا گفت :این جلسات بی ثمر هستند.
,گفت:استان همدان پیش از موعد کوچ که 15اردیبهشت دام را حرکت میدهد و لرستان چرای بی صاحب دامداران قانون شکن غیر بومی است.
,گفتم:پس این ادارات متولی و مسئولان عزیز چرا راهکاری برای ممانعت این دام ها ارائه نمی دهند ،احتمالا می خواهند برای اینکه لرستان به مقصد گردشگری در ایام تعطیلات نوروز تبدیل شود ،مسافرین از رژه رفتن گوسفندان در داخل شهرهای لرستان لذت ببرند؟!
,گفت: منابع طبیعی پلدختر آلت دست کسانی است که به هیچ چیز رحم نمی کنن و سایر دستگاه های اجرایی کمک نمی دهند که جلوی آنها را بگیریم و از آن طرف این ایل راه را می گیرد از صد ایل راه دیگر می روند.
,گفتم:همین کار را به دهیاران روستاها و اهالی روستاها بسپارید می توانند جلوی دام های ویرانگر عشایر همدان را بگیرند.
,گفت:تردد زودهنگام دام ها باعث ترافیک و تصادف می شود و اگر با کامیون تردد کنند ما با اسکورت هم شده آنها را هدایت می کنیم.
,

, گفتم:امروز اسکوت و بادیگارد ،فردا باید سند مالکیت منزل های مسکونی را هم باید به نام مسافرین عشایر زد یا باید قانونی برای میزان دیه ای برای دام های عشایر تعیین کرد تا شاهد بی احتیاطی رانندگان این کامیون ها دیگر نباشیم و خیلی ها به زحمت نیافتند.
,گفت:هنوز وضعیت پوشش گیاهی مناسب نیست و دام های شهرستان هم نمی توانند از آن استفاده کنند ودامداران پلدختر در حال کاه وجو دادن به گوسفندان هستند.
,گفتم:ما مردمان مهمان نواز وغریب دوستیم عیب نداره حالا دام های خود ما از گرسنگی تلف شوند مشکلی نیست سر نجومی بگیرها به سلامت...
,*علی مرادی
, *علی مرادی,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه