به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز در گفتگو با خبرنگار فرهنگ نگار با اشاره به سخن محمدجواد ظریف در خصوص برجام، اظهار داشت: این سخن که آمریکا به متن برجام هم پایبند نبود چه برسد به روح برجام از سوی آقای ظریف مانند آفتاب روشن است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ نگار, فرهنگ نگار,وی ادامه داد: این موضوع نیازی به گفتن ندارد و همه می دانند که برجام برای ما هیچ دستاوردی نداشته است.
,عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه آمریکا بدعهدی کرده است، گفت: مقام معظم رهبری از ابتدا فرمودند که من به این مسئله خوش بین نیستم.
,وی در ادامه بیان داشت: عده ای هم یک دو سالی منتظر بودند که این مسئله درست شود ولی با گذر زمان فهمیدن که خبری نیست و اتفاقی نمی افند.
,حجت الاسلام و المسلمین دیرباز با اشاره به اینکه آمریکا مخالفی نیست که به فکر منافع ملی خود باشد، خاطرنشان شد: آمریکا با نظام اسلامی و اسلام دشمن است، دشمن با کسی که مخالف است خیلی فرق و تفاوت دارد.
,وی اضافه کرد:باید نظر بعضی ها در داخل کشور واقع بینانه شود، برخی در کشور واقعیت ها را نمی بینند و بجای اینکه دشمن را دشمن ببینند او را مخالف می بینند.
,عضو خبرگان رهبری ادامه داد: در نتیجه می گویند باید بگوئیم و بخندیم و چانه زنی کنیم که آن هم در عمل دیدم که آمریکا به متن هم پایبند نیستند چه برسد به روح برجام.
]
ارسال دیدگاه