logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

پاسداران در تمام عرصه ها و میدان های نبرد و ایثار عاشقانه درخشیدند/ پاسداران، خواب را از چشمان دشمنان گرفته اند

پاسداران در تمام عرصه ها و میدان های نبرد و ایثار عاشقانه درخشیدند/ پاسداران، خواب را از چشمان دشمنان گرفته اند
تکریم پاسداران در حقیقت تکریم ارزشها و ایثارگری است و نظام اسلامی ما در سایه این تفکر و فرهنگ ناب احیا شده است و این سبزپوشان سپاه انقلاب اسلامی عاشقانه در عرصه‌های نبرد و ایثار همچون خورشید فروزان درخشیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، در تاریخ پرشکوه ایران اسلامی، کم بودند افرادی که جهت برافراشته داشتن چراغ حق و عدالت تمام هستی و آمال خود را بر سر هدف خود قرار دادند و از جان خود در این راه گذاشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

کمر بستن جهت احیا و زنده کردن حقیقت خواهی با اخلاق کریمه همت و تلاشی بسیار می خواهد و تنها از مردانی همانند سرور و سالار شهیدان، حضرت امام حسین(ع) بر می آید که آزاداگی و شور حقیقت جویی اش آنچنان حماسه ای را خلق کرد که تا همواره نامش به یادگار خواهد ماند و سبب احترام انسانهای آزادی خواه و حق طلب خواهد شد.

,

امام راحل در روز سوم سوم شعبان مصادف با 7 تیرماه 1358 پیامی به مناسبت ولادت امام حسین (ع) فرستادند و در این پیام سوم شعبان را روز پاسدار نامگذاری کردند.

,

فی الواقع پاسداران افرادی هستند که در حساس ترین مواقع تاریخ از بین خلق برمی خیزند و مانند دژی مستحکم، مردانه، جانانه و شجاعانه در جهت  رسیدن به حق و حقیقت و حفظ آن قدم بر می‌دارند.

,

 

,

, ,

 

,

علی ای حال نمونه های بسیاری را می توان از رادمردی پاسداران و سبزپوشان سپاهی در طول تاریخ پرشکوه ایران یافت و پاسدارانی که از کیان و ناموس کشور خود دفاع کردند و با روحیه شهادت طلبی، فداکاری، ایثار، از خودگذشتگی، انسجام درونی و خلاقیت نظامی در همه میدان ها و صحنه های مختلف نبرد کردند و با الهام از امام حسین (ع) با بذل خون و جان خویش و جانبازیها و ایثارگریها و فداکاری ها نگذاشته دست سربازان شیطان به تکه ایی از خاک میهن اسلامی برسد.

,

* پاسداران سپاه انقلاب اسلامی خواب را از چشمان دشمنان گرفته اند

, * پاسداران سپاه انقلاب اسلامی خواب را از چشمان دشمنان گرفته اند, * پاسداران سپاه انقلاب اسلامی خواب را از چشمان دشمنان گرفته اند,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار،  اظهار کرد:  پاسداران با فداکاری، از خودگذشتگی و ایثارگری خود در مدت هشت سال جنگ تحمیلی نقش بسیار مهمی در جهت ترویج و اشاعه فرهنگ شهادت طلبی داشتند و امروز نیز آماده هستند تا در راه دفاع از کیان انقلاب اسلامی جانفشانی کنند.

, تفتان ما , تفتان ما, تفتان ما,

سرهنگ حسن فضلی با بیان اینکه تکریم و قدرشناسی از پاسدار،  تکریم ارزشها و ایثارگری ها است، تصریح کرد: نظام ایران اسلامی در سایه این تفکر و فرهنگ ناب احیا شده است و بعنوان الگویی مناسب برای جهانیان مطرح و معرفی شده است.

,

وی خاطر نشان کرد: کشور ایران اسلامی با رهنمودها و فرمایشات گوهر بار رهبر انقلاب اسلامی و به برکت خون شهیدان هشت سال جنگ تحمیلی و ایثارگری های پاسداران مسیر رشد، پیشرفت و تعالی را طی کرده و روز به روز بر دستاوردهای نظام افزوده می شود.

,

 

,

, ,

 

,

سرهنگ فضلی با اشاره به نامگذاری این روز به نام پاسدار و مصادف بودن آن با ولادت امام حسین (ع)، اظهار کرد: در برابر همه این واژه ها و از همگی آنها ارزشمندتر آن این است که هروقت واژه پاسدار به گوش می رسد نام مبارک بزرگ پاسدار دین مبین اسلام، سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) در اذهان متبلور می شود که این نامگذاری بسیار زیبا موجب شده که پاسداران نه تنها به پاسدار بودن خود افتخار کرده بلکه آن را ارزشی واقعی در جامعه کنونی قلمداد می کنند.

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان خاش اظهار کرد: با امید به همت، تلاش و سخت کوشی پاسداران و سبزپوشان استان سیستان و بلوچستان،  این فرزندان بی ادعا دنیای سیاه استکبار و صهیونیسم جهانی روی خوش آرامش را نخواهد دید و خواب تاراج، استثمار و استعمار در ایران اسلامی را به گور خواهد برد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه