به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل آسوبان، در ۲۹ فروردین ماه سال جاری، کشاورزان و دامداران منطقه تنگ داراب شهرستان کوهدشت در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آسوبان,این دامداران و کشاورزان با تشکیلِ زنجیرهٔ انسانی و حمل پلاکاردهایی خواستار رسیدگی مسئولان شهرستان کوهدشت برای جلوگیری از تخریب اراضی ملی و منابعطبیعی در این منطقه شده بودند.
,در همان روز، پایگاه خبری آسوبان با انتشار گزارشی با تیتر«دامداران و کشاورزان منطقه "تنگ داراب ریکا" مقابل فرمانداری کوهدشت تجمع کردند»، به انعکاس مطالبهٔ این دامداران و کشاورزان پرداخت.
, دامداران و کشاورزان منطقه "تنگ داراب ریکا" مقابل فرمانداری کوهدشت تجمع کردند,این گزارش، بازتابهای متعددی را در پی داشت؛ به طوری که پس از انتشار گزارش، دامداران و کشاورزان منطقه تنگ داراب ریکا با ارسال یادداشتی به دفتر پایگاه خبری آسوبان و ضمن قدردانی از این پایگاه خبری، از بهثمر نشستن پیگیریها و تلاش مسئولان شهرستان کوهدشت برای جلوگیری از تخریب اراضی ملی در این منطقه خبر دادند.
,متن این یادداشت به شرح زیر است:
,بسمهتعالی
,به دنبال تخریب و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی منطقهٔ تنگ داراب ریکا و مطالبهٔ حقطلبانه اهالی و کشاورزان آن منطقه و عقیمبودن مطالبات سابق، فرماندار شهرستان کوهدشت و دستگاه قضایی این شهرستان، ندای واقعگرایانهٔ ما را شنیدند و با حضورِ سبزپوشان خدوم انتظامی، بساطِ زیادهطلبان برچیده شد.
,بدینوسیله از امعان عالی دستگاه قضایی و نیروی جان برکف انتظامی شهرستان کوهدشت، مجدانه و صمیمانه تقدیر و سپاسگزاری بهعمل میآید.
,مردم، دامداران و کشاورزان منطقه تنگ داراب ریکا شهرستان کوهدشت
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه