logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کارشناس مسائل سیاسی:

رئیس جمهور آینده باید عزت مدار باشد/راه حل مشکلات کشور توافق با غرب نیست

رئیس جمهور آینده باید عزت مدار باشد/راه حل مشکلات کشور توافق با غرب نیست
دکترای علوم سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه راه حل مشکلات در توافق با غرب نیست، گفت: رئیس جمهور آینده باید عزت مدار باشد و کرامت ملت را مد نظر قرار دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، شرکت در انتخابات حق قانونی شهروندان در نظام مردمسالاری دینی است که اگر در انتخاب مصادیق اشتباه شود این حق قانونی بدرستی ادا نخواهد شد. از همین رو با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر، دیدگاهها و معیارهای مختلفی در خصوص انتخاب کاندیدای مطلوب، از سوی  برخی فعالان و جریانات سیاسی ارائه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,

 
رئیس جمهور آینده باید عزت مدار باشد

,
,


کارشناس علوم سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون یکی از ویژگی های رئیس جمهور آینده را درک کردن  مستضعفین و محرومان عنوان کرد و گفت: یک فرد اصلح باید فارق از هرگونه جناح و فرقه ای دارای روحیه خدمتگذاری به مردم، متعهد و متخصص باشد و به حرف هایش جامع عمل بپوشاند.
سلطانعلی میر با بیان اینکه مدیریت انقلابی و کارآمد شاخصه دیگر انتخاب فرد اصلح است، افزود: رئیس جمهور آینده باید عزت مدار باشد و کرامت ملت را مد نظر قرار دهد، در مقابل زورگویی های بیگانگان سر تعظیم فرو نیاورد و با مفاسد اقتصادی مبارزه و شکاف طبقاتی را از بین ببرد.
وی دغدغه ایجاد شغل برای جوانان را یکی از وظایف ریاست جمهوری مطرح کرد و ادامه داد: سیستان وبلوچستان بالاترین نرخ بیکاری کشور را داراست که این مهم می طلبد رئیس جمهور فکری به حال بیکاری کند زیرا سهم بودجه این استان نسبت به سایر استان های کشور کمتر است.
 
رئیس جمهور آینده به حرف هایش عمل کند

,
, عصرهامون,
,
,
,
,


وی با بیان اینکه کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر باید به فکر آبادانی کشور باشد، خاطر نشان کرد: این افراد باید از مسئولیت الهی و رای مردم در راستای خدمت به جامعه و رفع مشکلات استفاده کنند نه اینکه بعد از سپری شدن چهار سال وقتی وعده های داده شده را برایشان تکرار کنیم حتی احساس شرمندگی هم نکند.
میر ولایت پذیری را شاخصه دیگر انتخاب فرد اصلح دانست و بیان کرد: یک فرد اصلح باید خود را با این شاخصه ها وفق دهد و به جای اینکه ولایت گریز باشد پشتیبان ولایت فقیه باشد.
 
نباید مبنای انتخاب مسائل قومی قبیله ای باشد

,
,
,
,
,


وی در ادامه با بیان اینکه راه حل مشکلات در توافق با غرب نیست و باید به ظرفیت های داخلی توجه کرد، گفت: با رویکرد انقلابی، اتکا به مردم، مدیریت جهادی و ولایت پذیر بودن می توان موفق عمل کرد.
این مسئول ادامه داد: نباید مبنای انتخاب مسائل قومی قبیله ای باشد بلکه شایسته سالاری، متعهد بودن و تخصص داشتن را باید ملاک انتخاب اصلح قرار داد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه