معلمان مدرسه ساز؛

احداث دو مدرسه هدیه معلم جانباز به دانش آموزان

احداث دو مدرسه هدیه معلم جانباز به دانش آموزان
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: معلمی جانباز، به مناسبت روزهای جانباز و معلم با حضور در این اداره کل، تکمیل و احداث دو مدرسه را در استان برعهده گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا راشکی در گفت و گو با عصرهامون افزود: محمود بستانی معلم بومی است که در جنگ تحمیلی و در عملیات های مختلف مجروح و جانباز شده که در اقدامی خدا پسندانه پرداخت 500میلیون تومان را برای تکمیل مدرسه 12کلاسه ای که در شهرزاهدان به دلیل کمبود اعتبارات نا تمام مانده بود تقبل کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

وی در گامی دیگر نیز برای ساخت مدرسه ای مشارکتی در سیب و سوران پرداخت 130میلیون تومان را تعهد کرده و با بسته شدن تفاهم نامه، عملیات اجرایی این دو مدرسه آغاز شده است.
وی خاطر نشان کرد: پروژه های مدرسه سازی زیادی در استان وجود دارد که با توجه به نبود اعتبارات لازم، نیمه تمام باقیمانده و نیازمند حضور و فعالیت خیرین مدرسه ساز می باشد.
معلم جانباز خیر مدرسه ساز نیز در این خصوص گفت: مدرسه سازی به نوعی خود یک نوع فقر زدایی از جامعه است.
محمود بستانی در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: تکمیل مدرسه 122کلاسه  زاهدان با پول پاداش پایان خدمت و بهره گیری از پس اندازم و مدرسه سیب و سوران را با فروش زمین ارثیه ای که از مادرم به ارث رسیده اجرا خواهد شد.
این مسئول ادامه داد: براساس آیات و روایات انفاق یکی از توصیه های دین می باشد که باید همه از اموال خود در راه خدا انفاق کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: این دو مدرسه عامل باسواد دار شدن هزاران نفر شود و مردم نیز از ظرفیت آن بهره لازم را ببرند.
وی با اشاره به جانبازی 55درصدی خود، خاطر نشان کرد: در سال 62و پس از اتمام خدمت سربازی به جنگ اعزام شدم و تا اول فروردین 67در جبهه و در عملیات های کربلای 5، والفجر10، والفجر8، کربلای 1 حضور داشتم.
وی گفت: در عملیات والفجر 10شیمیایی شده ام و در کربلای یک نیز موج گرفتگی داشتم و در چند عملیات دیگر نیز حضور داشته و چندین بار مجروح شده ام.
وی خاطر نشان کرد: یکی از افتخارات زندگی ام حضور در جبهه بوده و اگر باز هم موقعیتی پیش بیاید جزو اولین افرادی خواهم بود که در جبهه حضور پیدا خواهم کرد.
انتهای پیام/

,
,
,
, خبرنگار ما,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه