با نصب دوربین تله ای صورت گرفت؛
پلنگ ایرانی در ارتفاعات املش رویت شد+تصاویر
با نصب دوربین تله ای توسط یگان حفاظت محیط زیست املش پلنگ ایرانی در منطقه جنگلی گلستان سرا مشاهده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از املش ما مامورین یگان حفاظت محیط زیست املش در پی خبر های واصله از دامداران بخش رانکوه مبنی بر حمله به دام های اهلی و تلف شدن دام ، در راستای وظایف قانونی محوله و در اجرای دستورالعمل طرح بیمه جامع پلنگ ایرانی با حضور در منطقه جنگلی گلستان سرا و بررسی لاشه تلف شده و آثار و علایم برروی اعضای بدن لاشه و ردپای بجا مانده در طبیعت به این نتیجه رسیدند که این حمله توسط گربه سان بزرگ انجام شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , املش ما , املش ما , املش ما , مامورین یگان حفاظت محیط زیست املش در پی خبر های واصله از دامداران بخش رانکوه مبنی بر حمله به دام های اهلی و تلف شدن دام ، در راستای وظایف قانونی محوله و در اجرای دستورالعمل طرح بیمه جامع پلنگ ایرانی با حضور در منطقه جنگلی گلستان سرا و بررسی لاشه تلف شده و آثار و علایم برروی اعضای بدن لاشه و ردپای بجا مانده در طبیعت به این نتیجه رسیدند که این حمله توسط گربه سان بزرگ انجام شده است.,,
محمدپور مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان با اعلام این خبر گفت مامورین با نصب دو دستگاه دوربین تله ای هوشمند در پیرامون لاشه ، موفق به ثبت تصاویری از یک قلاده پلنگ ایرانی شدند که برای تغذیه مجدد بر روی لاشه حاضر شده بود.
,,
به گفته وی پلنگ ایرانی با نام علمی ( Panthera Pardus) یکی از بزرگترین گربه سانان در معرض خطر انقراض و در فهرست اتحادیه بین المللی حفظ طبیعت ( IUCN) قراردارد .
]
ارسال دیدگاه