logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بداخلاقی انتخاباتی در هادیشهر:

افراد ناشناس بنر ستادهای تبلیغاتی رئیسی در هادیشهر را پاره کردند

افراد ناشناس بنر ستادهای تبلیغاتی رئیسی در هادیشهر را پاره کردند
روز گذشته بنر ستاد های انتخاباتی حجت الاسلام رئیسی در هادیشهر توسط افراد ناشناس پاره شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز،  روز گذشته افرادی ناشناس بنرهای تبلیغاتی مقابل ستاد های حجت الاسلام رئیسی در هادیشهر را پاره کردند.
رئیس ستاد انتخابات حجت الاسلام رئیسی در شهرستان جلفا در گفتگو با جلفانیوز با تایید این خبر گفت: اینکه عده ای با غرض ورزی های شخصی یا بصورت سازماندهی شده اقدام به پاره کردن بنرهای تبلیغاتی نامزدها در سطح شهر کنند اقدامی بسیار ناپسندیده بوده و حاصلی جز ایجاد تشویش در جامعه نخواهد داشت.
نوروز حسین زاده افزود: پاره کردن بنرهای تبلیغاتی حجت الاسلام رئیسی در سطح شهر  که چند روزی است در بسیاری از شهرهای کشور و استان اتفاق افتاده است بیانگر این است که این اقدام، اقدامی سازماندهی شده بوده و نشان از ترس عده ای از محبوبیت روز افزون حجت الاسلام رئیسی در بین مردم دارد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه دوربین های مداربسته موجود در سطح شهر تصاویر این اقدام مذموم و غیرقانونی را ضبط کرده اند و اسناد و گزارشات موجود در این خصوص به ستاد انتخابات شهرستان ارائه خواهد شد و مصرانه پیگیر رسیدگی به این موضوع و برخورد قانونی با عاملان این اقدام خواهیم بود.
حسین زاده اظهار کرد: مردم برای انتخاب فرد اصلح بینش و بصیرت کافی دارند و تخریب نامزدها از سوی عده ای هیچ تاثیری در تصمیم گیری های آنان نخواهد داشت.
وی ادامه داد: این قبیل اقدامات نه تنها تاثیری در تصمیمات و انتخاب مردم ندارد بلکه باعث می شود مردم با دقت و توجه بیشتری تصمیم گیری کنند.
رئیس ستاد رئیسی در پایان ضمن محکومیت نادیده  گرفتن اخلاق در رقابت های انتخاباتی عنوان کرد: بنا به دستور حجت الاسلام رئیسی به ستادهای انتخاباتی ایشان در سطح کشور، اخلاق مداری مبنای اصلی فعالیت های تبلیغاتی این ستادها بوده و علیرغم بی اخلاقی های صورت گرفته تمامی اقدامات این ستاد در پی گیری این موضوع از طریق مجاری قانونی انجام می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جلفانیوز,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه