logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در جلسه هم اندیشی روحانیون سیستان با موضوع اقتصاد مقاومتی مطرح شد:

اقتصاد مقاومتی تنها راهکار برون رفت از مشکلات/فرهنگ درست مصرف کردن و تولید و اشتغال در جامعه نهادینه شود

اقتصاد مقاومتی تنها راهکار برون رفت از مشکلات/فرهنگ درست مصرف کردن و تولید و اشتغال در جامعه نهادینه شود
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل عنوان کرد: با توجه به شرایط ویژه کشور و به خصوص سیستان و بلوچستان اقتصاد مقاومتی تنها راهکار برون رفت از مشکلات فعلی جامعه به شمار می رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین محسن عارفی در در جلسه هم اندیشی روحانیون سیستان با موضوع اقتصاد مقاومتی در محل سالن همایشات آموزش و پرورش برگزار شد مطرح کرد: اقتصاد مقاومتی یکی از مهم ترین تاکیدات مقام معظم رهبری طی سال های اخیر به شمار می رود که با تکیه بر آن و بهره برداری از اصول آن می توان به جایگاه ارزنده ای در جهان رسید بنابراین همه با تلاش و همراهی با یکدیگر می توانند ور این راه گام بردارند.

وی با اشاره به سابقه دیرینه منطقه سیستان و برخورداری آن از آثار و جاذبه های طبیعی و گردشگری، افزود: سیستان و بلوچستان و به ویژه منطقه سیستان دارای ظرفیت های عظیمی در زمینه اقتصادی است که در صورت بهره برداری و به کارگیری این ظرفیت ها می توان رشد اقتصادی بالایی در منطقه رقم زد.

حجه الاسلام عارفی خاطرنشان کرد: با توجه به تاثیر و جایگاه روحانیون در منطقه، این قشر تاثیر به سزایی در نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی در استان دارند بنابراین با بهره برداری از این فرصت می توان رشد و توسعه را در جامعه به ارمغان آورد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی در جامعه باید از حالت شعاری خارج و به گفتمان ملی تبدیل شود و در این راستا از ظرفیت تمامی آحاد جامعه و مسولین استفاده کردبه طوری که هر کس در حد توان خود در این راستا اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: روحانیون و علما با توجه اینکه به عنوان یکی از مراجع مراجعات مردمی به شمار می روند می توانند فرهنگ درست مصرف کردن کسب و در آمد و تولید و اشتغال را در بین مردم تبلیغ و نهادینه کنند.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه