logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تبلیغات انتخاباتی در همایش «اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی» + تصاویر

تبلیغات انتخاباتی در همایش «اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی» + تصاویر
همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی صبح امروز در حالی همزمان با ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با بودجه دولتی برگزار شد که نقد دولت قبل و تمجید از عملکرد دولت روحانی و برجام از مهم ترین بخش های آن بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ماسال نیوز؛ صبح امروزهمایش اقتصاد مقاومتی توسعه روستایی در تالار پاتریس ماسال برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,

این همایش با سخنرانی محمدرضا شیخ الاسلامی رئیس صندوق کارآفرینی امید گیلان، فرماندار ماسال و نمایندگان دهیاران همراه بود.

,

در پایان این همایش از شوراها و دهیاران نمونه شهرستان با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر شد.

,

اعضای شوراهای اسلامی شهرستان به همراه خانواده، از مدعوین عمده این برنامه بودند.

,

همچون دیگر همایش های برگزار شده در هفته های اخیر (همایش مشارکت حداکثری بانوان و همایش مشارکت حداکثری دهیاران و شوراها)، ارائه عملکرد دولت تدبیر و امید و سیاه جلوه دادن عملکرد دولت نهم و دهم از مباحث پررنگ این همایش دولتی-در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری- بود. به نحوی که کلیپ پخش شده در مراسم تحت عنوان «گیلان و اقتصاد مقاومتی» کاملا جانبدارانه عملکرد دولت یازدهم را  ترسیم کرد و همچون کلیت همایش صرفا واژه «اقتصاد مقاومتی» را مستمسکی برای تبلیغات انتخاباتی قرار داد.

, مشارکت حداکثری بانوان, مشارکت حداکثری دهیاران و شوراها,

سخنرانان همایش نیز همچون همایش های مشارکت حداکثری، دوران سیاه دولت های گذشته را مکررا به عنوان شاهد مثال یادآوری کرده و از عملکرد رو به رشد دولت دکتر روحانی و به وطر خاص برجام تمجید کردند.

,

این جانبداری به حدی بود که فرماندار ماسال در انتهای سخنرانی خود با اشاره به وعده های اقتصادی رقبای روحانی گفت: می بینیم که مردم ما پولی را می شنوند که مثلا 200 هزار تومان می دهند اما اصلا معلوم نیست از کجا و چطور باید این پول تامین شود!

,

وی همچنین از دستاوردهای برجام و عملکرد دولت روحانی -به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری- به تفصیل سخن گفت.

,

به نظر می رسد عدم برخورد از سوی نهادهای ناظر با تبلیغات مستقیمی با بودجه دولتی، زمینه ساز افزایش این همایش ها و ادامه روند تبلیغات جانبدارانه با پول مردم برای یک نامزد خاص خواهد بود.

,

خوب است نهادهای ناظر بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری تعریف جرم انتخاباتی را از دیدگاه خود برای مردم تشریح کنند.

,
, , , , , , , , , , ,
, , , , , , , , , ,
, , , , , , , , , ,
, , , , , , , , , ,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه