اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جشن تولد ۱۰۰ سالگی میتسوبیشی +تصاویر

جشن تولد ۱۰۰ سالگی میتسوبیشی +تصاویر
شما تولد خود را چگونه جشن می‌گیرید؟ احتمالاً با تماس با دوستان، برگزاری یک مهمانی و لذت بردن از اوقاتی خوش و سرگرم‌کننده. بله این کار ساده‌ای است اما میتسوبیشی برای جشن تولد صدسالگی خود کار کاملاً جدیدی انجام داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پدال، این شرکت قصد دارد به این مناسبت، اولین خودروی خود را با استفاده از تکنولوژی هیبریدی مدرن دوباره بسازد. این خودرو مدل A نام دارد و قرار است توسط تیم West Coast Customs از نو ساخته شود؛ اما نکتهٔ جالب دراین‌باره اینکه این خودروی کلاسیک بر روی پلت‌فرم مدل امروزی اوتلندر پلاگین‌هیبریدی ساخته خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,
100 سالگی میتسوبیشی
, 100 سالگی میتسوبیشی,

 این بدان معنا است که خودروی کلاسیک دوست‌داشتنی میتسوبیشی مجهز به یک پیشرانهٔ 2 لیتری بنزینی به همراه دو موتور الکتریکی و یک پکیج باطری لیتیوم یون 12 کیلووات ساعتی خواهد بود. برای هر محور یک موتور الکتریکی وجود دارد که خودرو را به نمونه‌ای چهارچرخ محرک تبدیل می‌کند. این امر می‌تواند بسیار جالب باشد که چگونه این سیستم هیبریدی پیچیده درون بدنهٔ مدل A قرار خواهد گرفت؛ بنابراین شاید میتسوبیشی مدل A کلاسیک به ویژگی‌های ایمنی مدرن مانند سیستم نظارت بر نقاط کور، سیستم هشدار ترافیک عقب و سیستم جلوگیری از برخورد جلو با قابلیت تشخیص عابر پیاده هم مجهز باشد!

,

 

,

100 سالگی میتسوبیشی

 

,

100 سالگی میتسوبیشی

, 100 سالگی میتسوبیشی,

 

,

مدل A اصلی که نخستین خودروی میتسوبیشی مسوب می‌شود، درواقع توسط شرکت کشتی‌سازی میتسوبیشی ساخته شد که عضوی از شرکت خوشه‌ای میتسوبیشی بود و درنهایت به میتسوبیشی موتورز امروزی تکامل پیدا کرد. این خودرو از معماری فیات Tipo 3 و ترکیب هفت‌نفره استفاده می‌کرد. نیروی موردنیاز مدل A نیز توسط یک پیشرانهٔ 2.8 لیتری چهار سیلندر خطی تأمین می‌شد که 35 اسب بخار قدرت تولید داشت. این نیرو به چرخ‌های عقب انتقال میافت و خودرو را به حداکثر سرعت 96 کیلومتر در ساعت می‌رساند.

,

 

,

100 سالگی میتسوبیشی

 

,

100 سالگی میتسوبیشی

, 100 سالگی میتسوبیشی,

 

,

از میتسوبیشی مدل A با احتساب پروتوتایپ‌ها تنها 22 دستگاه بین سال‌های 1917 تا 1921 همگی به‌صورت دست‌ساز ساخته شد؛ اما این خودرو گران‌قیمت بود و نتوانست در برابر مدل‌های ارزان‌تر اروپایی و آمریکایی آن دوران به رقابت بپردازد. بنابراین مدل A موفقیتی برای میتسوبیشی به همراه نداشت که این امر موجب شد این شرکت بجای خودروهای سواری، روی خودروهای تجاری موفق برند فوسو تمرکز کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه